Naar de kapper

Diensten

Lyvore   biedt op diverse woonlocaties als service aanvullende diensten aan. Dit zijn diensten die niet uit de Wet langdurige zorg (Wlz) betaald worden, maar voor eigen rekening zijn.   Het betreft diensten die zowel vanuit onze eigen organisatie aanbieden, of diensten van aanbieders en leveranciers die hierin met ons samenwerken. Wij kunnen u desgewenst adviseren. Onze clientadviseur kan eventueel ook voor u bemiddelen bij de aanvraag. De verantwoordelijkheid bij het inschakelen van deze aanbieders ligt bij u als cliënt. U kunt geheel vrijblijvend van deze diensten, tegen betaling, gebruik maken. Het is zeker geen verplichting. De variatie in beschikbare diensten kan per locatie verschillen. 

Kapsalon 

Op iedere locatie van Lyvore kunt u tegen een redelijk tarief gebruik maken van de kapsalon. Onze kapsters zijn ervaren en gediplomeerde vakmensen. U kunt zich in de kapsalon laten verwennen met knippen en wassen, kleurbehandelingen en het inzetten van permanent. Bij de receptie kunnen zij u informeren over de openingstijden en tarieven. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de kapsters; zij zijn zelfstandigen en niet in dienst bij Lyvore.

Schoonheidsspecialiste

Wilt u zich eens lekker laten verwennen door de schoonheidsspecialiste? Een uitgebreide gezichtsbehandeling of een massage? Het kan bij Lyvore, u bent van harte welkom bij een van onze schoonheidsspecialistes. U kunt eenvoudig een afspraak maken via onze collega’s bij de receptie. Zij kunnen u verder helpen.

Manicure

Tijdens een Beautybehandeling worden uw nagels netjes geknipt, mooi in vorm gevijld en als u dat wenst uiteraard tot slot gelakt. Om eerst helemaal te kunnen ontspannen, begint deze behandeling met een heerlijke handmassage. 

Pedicure

De pedicure verenigt het nuttige met het aangename. U kunt een afspraak maken voor het laten verwijderen van eelt en likdoorns, het knippen en frezen van nagels en het oplossen van nagelproblemen. De pedicure neemt voetklachten zoveel mogelijk weg en geeft eveneens medisch advies. Als extra verwennerij is na afloop van de behandeling een voetmassage mogelijk.

Opticien

De opticien kan op afroep bij u langskomen. Bij de opticien kunt u terecht voor eventuele reparaties aan uw bril en bijvoorbeeld een oogmeting. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen opticien blijven bezoeken, waarbij u een beroep op uw familie kunt doen om u daarin te begeleiden. 

Tandarts

Een tandarts kan zorgen voor een halfjaarlijkse controle en is op afspraak aanwezig. Het kan voorkomen dat een behandeling noodzakelijk is. In dat geval bezoekt u een tandartspraktijk, waar meer apparatuur voorhanden is. Het is belangrijk dat  u samen met familie of vrienden iemand vraagt u te begeleiden. De kosten voor meer specialistische behandeling, bijvoorbeeld behandeling door een kaakchirurg, worden vergoed door uw eigen ziektekostenverzekering. De kosten van de tandarts worden vergoed door de Wet langdurige zorg (Wlz).

Wilt u meer informatie over de aanvullende diensten? Dan kunt u contact opnemen met onze collega’s van de receptie voor een reservering.

Lyvore

(088) 356 00 00

info@lyvore.nl

Bezoekadres 

Dalplein 2, 3762 BP Soest

Postadres

Postbus 152, 3760 AD Soest


We helpen u graag!

Algemeen: (088) 356 00 00
Cliëntadvies: (088) 356 00 88

Zorg aan huis Amersfoort: (088) 356 00 57
Zorg aan huis Baarn: (088) 356 00 58
Zorg aan huis Soesterberg: (088) 356 00 59
Zorg aan huis Soest (088) 356 00 56

of stuur ons een e-mail via het contactformulier.