Omapost.nl

Met Omapost stuurt u eenvoudig en snel een écht kaartje. Binnen 30 seconden zorgt u ervoor dat iemand een paar dagen later van uw persoonlijke kaartje heel blij wordt.

Omapost vindt het belangrijk dat ouderen in contact blijven met jonge mensen. Veel ouderen in Nederland zijn eenzaam en veel jonge mensen zijn te druk om met regelmaat aan hun grootouders te denken. Daar wil Omapost verandering in brengen.

Bezorg oma geen corona maar een kaartje!

Heel veel kleinkinderen durven niet meer bij hun opa of oma langs, uit angst om het virus over te brengen. En dat is dus ook het advies van veel instanties. Sommige oma's zijn daarom helemaal van de kaart door corona. Daarom biedt Omapost de mogelijkheid om oma's en opa's een kaartje te sturen. Met de post. Zo kan iedereen toch nog persoonlijk in contact blijven met grootouders zonder ze ziek te maken. De kaartjes worden tegen kostprijs verzonden, de actie heeft dus geen winstoogmerk.

Stuur een kaartje voor € 1,75 i.p.v. € 2,50 met de code: COROMAPOST

Via coromapost.nl kan iedereen snel en makkelijk met een zelfgemaakte foto vanaf de smartphone of tablet een kaartje sturen. Van papier. Met de post. Er zijn ook speciale ontwerpen, om onze oma's en opa's te laten weten dat we aan ze denken. En dat we snel weer langskomen, zodra het kan.

Ook als uw kind geen opa of oma heeft, kun hij of zij een kaartje sturen. Stuur een mailtje naar post@omapost.nl. Dan koppelen wij uw kind aan iemand die het leuk vindt om een kaartje te ontvangen.

Delen