De Vier Linden

De Vier Linden is een woonvorm voor mensen met een lichamelijke beperking die langdurige verpleeghuiszorg nodig hebben. In de moderne locatie aan de Soesterweg in Amersfoort zijn de bewoners van alle gemakken voorzien.

 

Kleinschalig wonen voor mensen met een lichamelijke beperking

U beschikt hier over een eigen appartement met een kitchenette en een sanitaire ruimte. In het appartement staat een bed, verder richt u uw woonruimte zelf in. De nadruk ligt bij De Vier Linden op een aangename en veilige woonomgeving. Voor uw dagelijkse begeleiding, verzorging en verpleging staat een woonzorgteam voor u klaar. Wilt u met bezoekers even ergens anders zijn dan in uw eigen appartement, dan bent u welkom in ons restaurant.

Veel extra activiteiten

Om prettig te kunnen wonen is niet alleen de basisverzorging nodig, maar ook een fijne dagbesteding. In De Vier Linden organiseren we allerlei extra activiteiten, zoals een gezamenlijke kerstborrel, sinterklaasavond en verjaardagen. Ook gaan we regelmatig op pad met de bewoners naar een tentoonstelling van ijssculpturen bijvoorbeeld, of de dierentuin.

De Vier Linden ligt op Birkhoven Park, vlakbij het hoofdgebouw waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd als jeu-de-boules, bingo, film en schilderen. Als bewoner van De Vier Linden bent u daarbij van harte welkom.

Actieve betrokkenheid van familie en vrienden

Hoe we de bezigheden, de ontspanning en de gezelligheid vormgeven, bespreken we graag met u en uw familie en vrienden. De mensen in uw directe omgeving zijn méér dan alleen een belangrijke gesprekspartner, zij blijven actief betrokken bij de invulling van uw dagelijks leven.

Neem vast een kijkje 

Via deze virtuele tour krijgt u vast een indruk van de locatie De Vier Linden:

 

 

Delen

Faciliteiten

Bushalte
Voor de deur
Supermarkt
ca. 1 km
Bos/park
Binnen 50m
Restaurant
Aanwezig op Birkhoven Park
Dierenpark Amersfoort
Loopafstand 1,5 km

Diensten

Client Leest De Krant 2
Ontmoetingscentra

De ontmoetingscentra in Soest, Baarn en Amersfoort zijn er voor iedereen.

Smakelijk Eten
Restaurant

Lekker eten en drinken is belangrijk, het is één van de dingen die het leven mooi maakt.

Vrijwilligers Coordinator In Gesprek
Maatschappelijk werk

De maatschappelijk werkers helpen u in het verwerken en accepteren van veranderende omstandigheden.

Geestelijk Verzorgers
Geestelijk verzorgers

Een goed gesprek met een geestelijk verzorger kan wonderen doen. Een afspraak is snel geregeld.

Thuiswonen Met Echtpaar
Zorg en behandeling

Wanneer u bij ons woont, revalideert of zorg aan huis ontvangt, kunt u voor onderzoek, advies, begeleiding of behandeling terecht bij ons advies- & behandelcentrum SilverRade.

Meneer Op De Rug Aan Tafel
Vertrouwenspersoon

Worstelt u met een dilemma en of bent u niet tevreden over de zorg? De vertrouwenspersoon adviseert, informeert en bemiddelt.

Veelgestelde vragen

Als u vragen heeft over een factuur die betrekking heeft op een dienst van Lyvore, dan kunt u contact opnemen met onze collega's van de financiële administratie.

Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren via telefoonnummer (033) 460 05 16 of financieleadministratie@lyvore.nl.

Heeft u een vraag over een factuur die gaat over de eigen bijdrage, dan kunnen wij u niet verder helpen. 
Het beste kunt u contact opnemen met het CAK.

Heeft u langdurige zorg nodig? Dan heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het CIZ

Wilt u bij ons komen wonen? Soms is er niet direct plaats voor u en wordt u tijdelijk op een wachtlijst geplaatst. De wachttijden verschillen per locatie.

We raden u aan om altijd eerst contact op te nemen met onze cliëntadviseurs via (088) 356 00 88 of clientadvies@lyvore.nl.

Hier vindt u een overzicht van de actuele wachttijden.