Het Ontmoetingscentrum Baarn

Elkaar ontmoeten, daar wordt het leven mooier van. Het Ontmoetingscentrum Baarn vindt u op de locatie Santvoorde. Santvoorde ligt middenin een woonwijk en heeft een gezamenlijke open tuin. U bent er van harte welkom. Fijn u te ontmoeten!

Kom binnen!

In Het Ontmoetingscentrum Baarn is altijd iets te doen. U kunt hier terecht voor dagbesteding voor ouderen met en zonder indicatie. In Het Ontmoetingscentrum Baarn maakt u kennis met de coaches. Zij zijn uw aanspreekpunt en organiseren de activiteiten op Santvoorde. U kunt bij de coaches terecht om deel te nemen aan het activiteitenaanbod.

U leest er in alle rust een krantje met een kop koffie, maar een potje biljarten of een spelletje doen kan natuurlijk ook. Heeft u energie om in beweging te komen en iets actiefs te ondernemen? Dan kunt u meedoen aan gymnastiek of yoga. Of u nu wilt meedoen aan een van de activiteiten, een hapje wilt eten of gewoon om een praatje verlegen zit, in het ontmoetingscentrum kunt u dagelijks terecht. Naast de vaste activiteiten kunt u in het ontmoetingscentrum ook regelmatig optredens en lezingen bijwonen.
De coaches van Het Ontmoetingscentrum Baarn bieden ook activiteiten aan op onze buitenlocaties Noorderhof en Krabbelaan in Baarn en Elisabeth Park in Lage Vuursche.

Iedereen is welkom

Het Ontmoetingscentrum Baarn is er voor alle inwoners van Baarn. Het maakt ons niet uit of u woont bij Lyvore, bij een andere zorgaanbieder of zelfstandig thuis, in het ontmoetingscentrum bent u welkom. Bezoekt u het ontmoetingscentrum en heeft u geen indicatie, dan betaalt u een kleine bijdrage. Dit is een vast bedrag per activiteit of dagdeel. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en eventuele kosten. Voor een bezoek aan de Inloop, betaalt u geen eigen bijdrage. Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact op met een van de coaches van Het Ontmoetingscentrum Baarn.

Ontmoetingsgroepen

Heeft u een indicatie? Dan bent u welkom op een van onze gespecialiseerde ontmoetingsgroepen, rekening houdend met eventuele lichamelijke beperkingen of geheugenproblemen. Wij zoeken samen met u graag een ontmoetingsgroep die bij u past. Zo zorgen wij ervoor dat u zich in het ontmoetingscentrum thuis voelt.
Uiteraard zijn de mensen om u heen (uw partner, familie, vrienden en mantelzorgers) ook van harte welkom.

Delen

Diensten

DSC01583
Ontmoetingsgroepen

Met een indicatie bent u welkom bij één van onze gespecialiseerde ontmoetingsgroepen.

Smakelijk Eten
Restaurant

Lekker eten en drinken is belangrijk, het is één van de dingen die het leven mooi maakt.

ALT Text
Dagbesteding

Bij lichamelijke beperkingen of beginnende geheugenproblemen bent u hartelijk welkom in één van onze ontmoetingscentra.

Wijkverpleegkundige
Casemanager Dementie

De casemanager dementie weet de weg als het gaat om zorg en ondersteuning in uw regio.

Veelgestelde vragen

Soms kan een nieuwe dag een hele uitdaging zijn. Dit ervaart u bijvoorbeeld als uw moeder te maken krijgt met (beginnende) dementie of lichamelijke beperkingen. Bij de ontmoetingscentra van Lyvore dragen we op een inventieve en enthousiaste manier bij aan de invulling van uw dag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  • Het Ontmoetingscentrum Amersfoort, (033) 460 05 44
  • Het Ontmoetingscentrum Baarn, (06) 222 943 71
  • Het Ontmoetingscentrum Soest, (06) 300 019 53