Het Ontmoetingscentrum Soest

Elkaar ontmoeten, daar wordt het leven mooier van. Het Ontmoetingscentrum Soest is onderdeel van locatie Molenschot aan het Dalplein. Deze locatie ligt midden in Soest en heeft naast een groot terras ook een eigen dierenweide voor de deur. In het ontmoetingscentrum vindt u restaurant Het Dalzicht.
U bent er van harte welkom. Fijn u te ontmoeten!

Kom binnen!

In Het Ontmoetingscentrum Soest is altijd iets te doen. U kunt hier terecht voor dagbesteding voor ouderen met en zonder indicatie. In Het Ontmoetingscentrum Soest maakt u kennis met de coaches. Zij zijn uw aanspreekpunt en organiseren de activiteiten in restaurant Het Dalzicht. U kunt bij de coaches terecht om deel te nemen aan het activiteitenaanbod.

U leest er in alle rust een krantje met een kop koffie, maar een spelletje doen kan natuurlijk ook. Heeft u energie om in beweging te komen en iets actiefs te ondernemen? Dan kunt u meedoen aan gymnastiek of yoga. Of u nu wilt meedoen aan een van de activiteiten, een hapje wilt eten of gewoon om een praatje verlegen zit, in het ontmoetingscentrum kunt u dagelijks terecht. Naast de vaste activiteiten kunt u in het ontmoetingscentrum ook regelmatig optredens en lezingen bijwonen.

 

Iedereen is welkom

Het Ontmoetingscentrum Soest is er voor alle inwoners van Soest. Het maakt ons niet uit of u woont bij Lyvore, bij een andere zorgaanbieder of zelfstandig thuis, in het ontmoetingscentrum bent u welkom. Bezoekt u het ontmoetingscentrum en heeft u geen indicatie, dan betaalt u een kleine bijdrage. Dit is een vast bedrag per activiteit of dagdeel. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en eventuele kosten. Voor een bezoek aan de Inloop, betaalt u geen eigen bijdrage. Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact op met één van de coaches van Het Ontmoetingscentrum Soest.

Heeft u een indicatie? Dan bent u welkom op een van onze gespecialiseerde ontmoetingsgroepen, rekening houdend met eventuele lichamelijke beperkingen of geheugenproblemen. Wij zoeken samen met u graag een ontmoetingsgroep die bij u past. Zo zorgen wij ervoor dat u zich in het ontmoetingscentrum thuis voelt.
Uiteraard zijn de mensen om u heen (uw partner, familie, vrienden en mantelzorgers) ook van harte welkom.

Delen

Diensten

DSC01583
Ontmoetingsgroepen

Met een indicatie bent u welkom bij één van onze gespecialiseerde ontmoetingsgroepen.

Smakelijk Eten
Restaurant

Lekker eten en drinken is belangrijk, het is één van de dingen die het leven mooi maakt.

Wijkverpleegkundige
Casemanager Dementie

De casemanager dementie weet de weg als het gaat om zorg en ondersteuning in uw regio.

ALT Text
Dagbesteding

Bij lichamelijke beperkingen of beginnende geheugenproblemen bent u hartelijk welkom in één van onze ontmoetingscentra.