Huis Nederland

Lyvore heeft een dienstverleningsovereenkomst met de congregatie van de zusters van Onze Lieve Vrouwe van Amersfoort: Huis Nederland.

Huis Nederland bestaat uit het klooster van de Zusters van Onze Lieve Vrouw en het ernaast liggende Agnietenhove, voorheen de huisartsenschool. Agnietenhove doet nu dienst als verzorgingshuis voor de zusters. Ook het in Amersfoort bekende Huis met de paarse ruiten, een monument in Lodewijk XVIe stijl, maakt onderdeel uit van het klooster.

Lyvore heeft een dienstverleningsovereenkomst met de  congregatie van de zusters van Onze Lieve Vrouw van Amersfoort.
Het team van Lyvore levert de zorg. Deze zorg is alleen bedoeld voor de zusters van de congregatie. Eventuele geïnteresseerden kunnen niet op deze locatie wonen.

Delen

Faciliteiten

Tuin
Bij locatie aanwezig
Bushalte
Loopafstand 300m
Parkeren
Betaalde parkeergarage in de buurt
Stadscentrum Amersfoort
400m

Veelgestelde vragen

Wilt u bij ons komen wonen? Soms is er niet direct plaats voor u en wordt u tijdelijk op een wachtlijst geplaatst. De wachttijden verschillen per locatie.

We raden u aan om altijd eerst contact op te nemen met onze cliëntadviseurs via (088) 356 00 88 of clientadvies@lyvore.nl.

Hier vindt u een overzicht van de actuele wachttijden.

Als u vragen heeft over een factuur die betrekking heeft op een dienst van Lyvore, dan kunt u contact opnemen met onze collega's van de financiële administratie.

Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren via telefoonnummer (033) 460 05 16 of financieleadministratie@lyvore.nl.

Heeft u een vraag over een factuur die gaat over de eigen bijdrage, dan kunnen wij u niet verder helpen. 
Het beste kunt u contact opnemen met het CAK.

Heeft u langdurige zorg nodig? Dan heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het CIZ