Leilinde

Leilinde is een leerafdeling en bevindt zich in hetzelfde gebouw als De Vier Linden in Amersfoort. In Leilinde wonen mensen met een lichamelijke beperking die langdurige verpleeghuiszorg nodig hebben. Er zijn elf woongelegenheden.

Kleinschalig wonen voor mensen met een lichamelijke beperking

In Leilinde beschikt u over een eigen appartement met een kitchenette en een sanitaire ruimte. In het appartement staat al een bed voor u klaar en u kunt uw woonruimte naar eigen smaak verder inrichten. Voor uw dagelijkse begeleiding, verzorging en verpleging staat het zorgteam, dat hoofdzakelijk bestaat uit stagiaires, dagelijks voor u klaar; de Leilinde is namelijk onze leerafdeling. Uiteraard worden de stagiaires begeleid door gediplomeerde verpleegkundigen. De nadruk bij Leilinde ligt op een aangename en veilige woonomgeving.

Veel persoonlijke aandacht

Doordat op Leilinde wordt gewerkt met stagiaires en gediplomeerde verpleegkundigen, zijn er ‘meer handen aan het bed’. Cliënten ervaren dit als zeer prettig; “Op Leilinde is veel persoonlijke aandacht”. De studenten willen u graag beter leren kennen en ondernemen zoveel mogelijk activiteiten met u en met andere bewoners. Wandelen, hapjes maken, lunch en avondeten verzorgen zijn dagelijkse bezigheden.
In Leilinde ontmoeten verschillende generaties elkaar, ieder met een eigen perspectief op het leven. Dat maakt wonen én werken op Leilinde iedere dag interessant. 
Wilt u deelnemen aan een dagbestedingsprogramma, dan bent u van harte uitgenodigd op de dagbesteding van Birkhoven Park, een nabij gelegen locatie van Lyvore.

Actieve betrokkenheid van familie en vrienden

Hoe we de bezigheden, de ontspanning en de gezelligheid vormgeven, bespreken we graag met u en uw familie en vrienden. De mensen in uw directe omgeving zijn méér dan alleen een belangrijke gesprekspartner, zij blijven actief betrokken bij de invulling van uw dagelijks leven.

Neem vast een kijkje

Via deze virtuele tour krijgt u vast een indruk van de locatie Leilinde:

Delen

Faciliteiten

Bushalte
50m
Supermarkt
ca. 1km
Restaurant
ca. 500m
Birkhoven Bos
50m
Tuin
Aanwezig
Dierenpark Amersfoort
1km

Diensten

Client Leest De Krant 2
Ontmoetingscentra

De ontmoetingscentra in Soest, Baarn en Amersfoort zijn er voor iedereen.

Smakelijk Eten
Restaurant

Lekker eten en drinken is belangrijk, het is één van de dingen die het leven mooi maakt.

Geestelijk Verzorgers
Geestelijk verzorgers

Een goed gesprek met een geestelijk verzorger kan wonderen doen. Een afspraak is snel geregeld.

Vrijwilligers Coordinator In Gesprek
Maatschappelijk werk

De maatschappelijk werkers helpen u in het verwerken en accepteren van veranderende omstandigheden.

Meneer Op De Rug Aan Tafel
Vertrouwenspersoon

Worstelt u met een dilemma en of bent u niet tevreden over de zorg? De vertrouwenspersoon adviseert, informeert en bemiddelt.

Thuiswonen Met Echtpaar
Zorg en behandeling

Wanneer u bij ons woont, revalideert of zorg aan huis ontvangt, kunt u voor onderzoek, advies, begeleiding of behandeling terecht bij ons advies- & behandelcentrum SilverRade.

Veelgestelde vragen

Wilt u bij ons komen wonen? Soms is er niet direct plaats voor u en wordt u tijdelijk op een wachtlijst geplaatst. De wachttijden verschillen per locatie.

We raden u aan om altijd eerst contact op te nemen met onze cliëntadviseurs via (088) 356 00 88 of clientadvies@lyvore.nl.

Hier vindt u een overzicht van de actuele wachttijden.

Als u vragen heeft over een factuur die betrekking heeft op een dienst van Lyvore, dan kunt u contact opnemen met onze collega's van de financiële administratie.

Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren via telefoonnummer (033) 460 05 16 of financieleadministratie@lyvore.nl.

Heeft u een vraag over een factuur die gaat over de eigen bijdrage, dan kunnen wij u niet verder helpen. 
Het beste kunt u contact opnemen met het CAK.

Heeft u langdurige zorg nodig? Dan heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het CIZ