Wiekslag Boerenstreek

Wiekslag Boerenstreek is een woonvorm van Lyvore van drie woonlagen met in totaal achttien appartementen.

Het gebouw staat op een levendige hoek in de woonwijk Boerenstreek in Soest en vlakbij het winkelcentrum in de wijk Overhees. Wiekslag Boerenstreek heeft veel algemene voorzieningen, zoals een Grand-Café met keuken, een wasserette, een open haard en een ruime tuin met terras.

In het gebouw is ook een therapie- en oefenruimte.

Ontmoeten in Boerenstreek

In dagcentrum Boerenstreek kunt u twee dagen per week terecht voor dagbehandeling voor lichamelijke beperkingen (somatiek).

Hebt u psychogeriatrische klachten (zoals dementie), dan bent u vier dagen per week (waaronder de zaterdag) welkom. U kunt een speciaal programma volgen, dat het mogelijk maakt langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Zo kunt u in bepaalde gevallen opname in een zorginstelling uitstellen of voorkomen.

- binnen 500 m
- ca. 500 m
- aanwezig

Bezoekadres

Oude Grachtje 70
3763 WK Soest
(088) 356 00 00

NLdoet en Lyvore

Ook dit jaar is Lyvore natuurlijk weer van de partij bij de grootste Nederlandse vrijwilligersactie met activiteiten NLdoet - Het Oranje Fonds. Wilt u bij een activiteit helpen, meld u zich dan aan.

Lees meer »

Samenwerking Albert Heijn Smitsweg en Lyvore

Tijdens de Dag van de verpleging op 12 mei heeft Albert Heijn Smitsweg Lyvore geholpen bij het werven van vrijwilligers.

Lees meer »