GRMN locatie Driebergen

Het Geriatrisch Revalidatiecentrum Midden Nederland (GRMN) maakt onderdeel uit van Lyvore.

Wanneer u als gevolg van een ziekenhuisopname tijdelijk beperkingen ondervindt en niet meer alles kan doen wat u voorheen wel kon en daardoor niet direct terug kan naar huis, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een revalidatieperiode. GRMN biedt deze revalidatie.

De begeleiding en behandeling van ouderen vraagt om specifieke deskundigheid, behandeling en begeleiding. Daarmee onderscheiden wij ons van de medische specialistische revalidatie. Ouderen hebben vaak meerdere gezondheidsproblemen. Herstel verloopt trager. Wij gaan uit van wat de revalidant aan vaardigheden moet beheersen om in de thuissituatie verder te revalideren en zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren. Het GRMN heeft hiervoor de benodigde deskundigheid in huis.

In locatie Driebergen - Sparrenheide - heeft de revalidant een eigen kamer met eigen sanitair. Sparrenheide beschikt over een restaurant en een binnentuin, waar zich ook een oefentuin in bevindt. Het ligt aan de rand van Driebergen in een rustige, groene wijk aan de rand van het bos. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar overdag de therapie in praktijk wordt gebracht. daarnaast zijn de behandelruimtes dichtbij de kamers gesitueerd.

- aanwezig
- aanwezig
- aanwezig

Bezoekadres

Sparrenheide 1
3971 DA Driebergen
(088) 513 17 17

Ben Cramer treedt op in het Ontmoetingscentrum Baarn!

Het is bijna zover....het optreden van Ben Cramer op vrijdag 7 september!

Lees meer »

Cultureel Festival Baarn

De collega's van Ontmoetingscentrum Baarn staan zaterdag 1 september op het Cultureel Festival in Baarn!

Lees meer »

Het kwaliteitsjaarverslag 2017 van Lyvore staat online

Het werk van een organisatie voor verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT) gaat over kwaliteit van leven. Lyvore gebruikt daarvoor het woord “waarde”.

Lees meer »