Noorderhof

Noorderhof is een kleinschalige woonvorm in Baarn voor mensen met een vorm van dementie en ligt middenin een woonwijk tegenover een basisschool.

Iedere bewoner heeft een eenkamerappartement met eigen sanitair. Per etage is er een grote woonkeuken, waar de bewoners zoveel mogelijk samen koken. In de gemeenschappelijke huiskamer kunt u het gezelschap van medebewoners opzoeken en begeleidt de woonzorgmedewerker u met de dagelijkse activiteiten. Bent u liever alleen op uw kamer, dan kan dat natuurlijk ook.

Een vast team van deskundige zorgmedewerkers is dagelijks aanwezig. De zorgmedewerkers betrekken de bewoners bij eenvoudige huishoudelijke karweitjes. ’s Nachts is er altijd minimaal één zorgmedewerker in Noorderhof. Indien nodig kan zij de hulp inschakelen van een verpleegkundige of een specialist ouderengeneeskunde. 

Als u komt wonen in Noorderhof kunt u het appartement volledig naar eigen smaak inrichten. Uiteraard is het verstandig om bij het inrichten rekening te houden met de zorg die u wenst of nodig heeft. Voor uw begeleiding en verzorging is meestal wat extra ruimte nodig.

Levendige buurt

De basisschool tegenover Noorderhof zorgt voor een levendige woonomgeving. Van het geluid van spelende kinderen worden de bewoners helemaal vrolijk. 

In de tuin van Noorderhof is een aantal schooltuintjes. Waar mogelijk onderhouden de leerlingen deze tuintjes samen met de bewoners die dat kunnen en willen.

Actieve betrokkenheid van familie en vrienden

Hoe we de bezigheden, de ontspanning en de gezelligheid vormgeven, bespreken we graag met u en uw familie en vrienden. De mensen in uw directe omgeving zijn méér dan alleen een belangrijke gesprekspartner, zij blijven actief betrokken bij de invulling van uw dagelijks leven.

Neem vast een kijkje

Via deze virtuele tour krijgt u vast een indruk van de locatie Noorderhof:

Delen

Faciliteiten

Supermarkt
Binnen 500m
Tuin
Bij locatie aanwezig
Snelweg
In de buurt A1

Diensten

DSC01583
Ontmoetingsgroepen

Met een indicatie bent u welkom bij één van onze gespecialiseerde ontmoetingsgroepen.

Geestelijk Verzorgers
Geestelijk verzorgers

Een goed gesprek met een geestelijk verzorger kan wonderen doen. Een afspraak is snel geregeld.

Vrijwilligers Coordinator In Gesprek
Maatschappelijk werk

De maatschappelijk werkers helpen u in het verwerken en accepteren van veranderende omstandigheden.

Meneer Op De Rug Aan Tafel
Vertrouwenspersoon

Worstelt u met een dilemma en of bent u niet tevreden over de zorg? De vertrouwenspersoon adviseert, informeert en bemiddelt.

Thuiswonen Met Echtpaar
Zorg en behandeling

Wanneer u bij ons woont, revalideert of zorg aan huis ontvangt, kunt u voor onderzoek, advies, begeleiding of behandeling terecht bij ons advies- & behandelcentrum SilverRade.

Veelgestelde vragen

Als u vragen heeft over een factuur die betrekking heeft op een dienst van Lyvore, dan kunt u contact opnemen met onze collega's van de financiële administratie.

Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren via telefoonnummer (033) 460 05 16 of financieleadministratie@lyvore.nl.

Heeft u een vraag over een factuur die gaat over de eigen bijdrage, dan kunnen wij u niet verder helpen. 
Het beste kunt u contact opnemen met het CAK.

Heeft u langdurige zorg nodig? Dan heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het CIZ

Wilt u bij ons komen wonen? Soms is er niet direct plaats voor u en wordt u tijdelijk op een wachtlijst geplaatst. De wachttijden verschillen per locatie.

We raden u aan om altijd eerst contact op te nemen met onze cliëntadviseurs via (088) 356 00 88 of clientadvies@lyvore.nl.

Hier vindt u een overzicht van de actuele wachttijden.