Santvoorde

Santvoorde is een locatie voor Wonen met Zorg in Baarn. Het complex bestaat bestaat uit een hoofdgebouw, waar zorg en ondersteuning wordt geboden en heeft 45 appartementen. Santvoorde ligt middenin een woonwijk en heeft een gezamenlijke open tuin.

Wonen met zorg

Een vast team van deskundige zorgmedewerkers is dagelijks aanwezig en ’s nachts werkt er altijd minimaal één zorgmedewerker. Indien nodig kan zij de hulp inschakelen van een verpleegkundige of specialist ouderengeneeskunde.

Als u komt wonen in Santvoorde kunt u het appartement volledig naar eigen smaak inrichten. Uiteraard is het verstandig om bij het inrichten rekening te houden met de zorg die u wenst of nodig heeft. Voor uw begeleiding en verzorging is meestal wat extra ruimte nodig.

Bewoners van Santvoorde, die aanvullende zorg nodig hebben, kunnen overdag terecht in de Tuinkamer, waar twee (beschutte) ontmoetingsgroepen zijn. In het restaurant ontmoet u de andere bewoners en bezoekers.

Actieve betrokkenheid van familie en vrienden

Hoe we de bezigheden, de ontspanning en de gezelligheid vormgeven, bespreken we graag met u en uw familie en vrienden. De mensen in uw directe omgeving zijn méér dan alleen een belangrijke gesprekspartner, zij blijven actief betrokken bij de invulling van uw dagelijks leven.

Ontmoetingscentrum

In Santvoorde bevindt zich ook Het Ontmoetingscentrum Baarn. Een sfeervolle gelegenheid waar u kunt deelnemen aan activiteiten en kennis kunt maken met andere bezoekers. U vindt er naast goed gezelschap ook allerlei voorzieningen zoals een gezellig restaurant, een bibliotheek, een biljart en verder uiteraard ook computers met internet, radio en tv.

Neem vast een kijkje

Via deze virtuele tour krijgt u vast een indruk van de locatie Santvoorde:

Delen

Faciliteiten

Supermarkt
ca. 200m
Restaurant
1km in het centrum
Tuin
Bij locatie aanwezig
Kapper
Regelmatig op locatie aanwezig
Opticien
op afspraak

Diensten

Client Leest De Krant 2
Ontmoetingscentra

De ontmoetingscentra in Soest, Baarn en Amersfoort zijn er voor iedereen.

DSC01583
Ontmoetingsgroepen

Met een indicatie bent u welkom bij één van onze gespecialiseerde ontmoetingsgroepen.

Smakelijk Eten
Restaurant

Lekker eten en drinken is belangrijk, het is één van de dingen die het leven mooi maakt.

Geestelijk Verzorgers
Geestelijk verzorgers

Een goed gesprek met een geestelijk verzorger kan wonderen doen. Een afspraak is snel geregeld.

Vrijwilligers Coordinator In Gesprek
Maatschappelijk werk

De maatschappelijk werkers helpen u in het verwerken en accepteren van veranderende omstandigheden.

Meneer Op De Rug Aan Tafel
Vertrouwenspersoon

Worstelt u met een dilemma en of bent u niet tevreden over de zorg? De vertrouwenspersoon adviseert, informeert en bemiddelt.

Thuiswonen Met Echtpaar
Zorg en behandeling

Wanneer u bij ons woont, revalideert of zorg aan huis ontvangt, kunt u voor onderzoek, advies, begeleiding of behandeling terecht bij ons advies- & behandelcentrum SilverRade.

Planten Water Geven
Kortdurend verblijf

U kunt een bepaalde periode bij Lyvore verblijven als u thuis woont en tijdelijk gespecialiseerde zorg nodig heeft.

Veelgestelde vragen

Als u vragen heeft over een factuur die betrekking heeft op een dienst van Lyvore, dan kunt u contact opnemen met onze collega's van de financiële administratie.

Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren via telefoonnummer (033) 460 05 16 of financieleadministratie@lyvore.nl.

Heeft u een vraag over een factuur die gaat over de eigen bijdrage, dan kunnen wij u niet verder helpen. 
Het beste kunt u contact opnemen met het CAK.

Heeft u langdurige zorg nodig? Dan heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het CIZ

Wilt u bij ons komen wonen? Soms is er niet direct plaats voor u en wordt u tijdelijk op een wachtlijst geplaatst. De wachttijden verschillen per locatie.

We raden u aan om altijd eerst contact op te nemen met onze cliëntadviseurs via (088) 356 00 88 of clientadvies@lyvore.nl.

Hier vindt u een overzicht van de actuele wachttijden.