Nieuws

Student Care Award prijsuitreiking

Voor het eerst heeft Lyvore dit jaar, tijdens de Week van Zorg en Welzijn, de Student Care Award georganiseerd.

Bingo bij Albert Heijn Smitsweg voor bewoners en vrijwilligers van Molenschot

Op woensdag 14 maart, middenin de Week van Zorg en Welzijn, organiseerde Albert Heijn Smitsweg een bingo voor bewoners en vrijwilligers van Molenschot.

Samenwerking tussen Lyvore en de Amerpoort

Een aantal cliënten van de Amerpoort werd op 5 maart hartelijk welkom geheten op hun eerste werkdag bij Lyvore. Beide zorgorganisatie hebben daartoe een overeenkomst getekend.

NLdoet en Lyvore

Ook dit jaar is Lyvore natuurlijk weer van de partij bij de grootste Nederlandse vrijwilligersactie met activiteiten NLdoet - Het Oranje Fonds. Wilt u bij een activiteit helpen, meld u zich dan aan.

Miss & mister verkiezing in Molenschot

Op woensdag 14 februari, Valentijnsdag, verzamelden familie, bewoners en vrijwilligers zich in Molenschot om tijdens de jaarlijkse Miss verkiezing een nieuwe Miss Molenschot te kiezen.

Feestelijke opening van naschoolse dagbehandeling in Santvoorde

Op 26 januari 2018 vond in Santvoorde de feestelijke opening plaats van Kedin, de naschoolse dagbehandeling van 's Heerenloo voor kinderen met ontwikkelingsproblemen met en zonder verstandelijke beperking.

Gasten Sabrosa Kitchen&Bar sparen Tovertafel bij elkaar

Vrijdag 15 december hebben de ondernemers van Sabrosa Kitchen&Bar een cheque van 5.000 euro t.b.v. een Tovertafel in Daelhoven overhandigd aan de directie van Lyvore.

Delegatie gemeente Amersfoort en tweede kamerlid bezoeken Puntenburg

Op vrijdag 1 december bezochten een delegatie van de gemeente van Amersfoort, betrokkenen bij de gemeente en tweede Kamerlid René Peters (CDA) Puntenburg. Zij kwamen een indruk opdoen van de ontwikkelingen op Puntenburg.

Bakkerij Verkley overhandigt cheque voor Dierenweide Molenschot

In het voorjaar besluit Lyvore welke verbouwingsplannen gerealiseerd kunnen worden. Mocht u bij het lezen enthousiast zijn geworden en ook een bijdrage willen leveren voor het nieuwe verblijf, dan kan u doneren op rekeningnummer: NL11ABNA0432370781, onder vermelding van “dierenweide”.

Feestelijke heropening De Heybergh

De heropening van De Heybergh werd op donderdag 2 november feestelijk gevierd. Lees hier verder ...