Nieuws

Gasten Sabrosa Kitchen&Bar sparen Tovertafel bij elkaar

Vrijdag 15 december hebben de ondernemers van Sabrosa Kitchen&Bar een cheque van 5.000 euro t.b.v. een Tovertafel in Daelhoven overhandigd aan de directie van Lyvore.

Delegatie gemeente Amersfoort en tweede kamerlid bezoeken Puntenburg

Op vrijdag 1 december bezochten een delegatie van de gemeente van Amersfoort, betrokkenen bij de gemeente en tweede Kamerlid René Peters (CDA) Puntenburg. Zij kwamen een indruk opdoen van de ontwikkelingen op Puntenburg.

Bakkerij Verkley overhandigt cheque voor Dierenweide Molenschot

In het voorjaar besluit Lyvore welke verbouwingsplannen gerealiseerd kunnen worden. Mocht u bij het lezen enthousiast zijn geworden en ook een bijdrage willen leveren voor het nieuwe verblijf, dan kan u doneren op rekeningnummer: NL11ABNA0432370781, onder vermelding van “dierenweide”.

Feestelijke heropening De Heybergh

De heropening van De Heybergh werd op donderdag 2 november feestelijk gevierd. Lees hier verder ...

Lyvore in de media

Redacteur Iris van den Boom van het Algemeen Dagblad liep een dag mee in Daelhoven. "In de kleinschalige huisjes van Daelhoven wonen zes ouderen met dementie bij elkaar. Onder begeleiding leven ze een zo aangenaam mogelijk leven. Met tosti's tussen de middag. En wijn voor wie wil."

Werken in de zorg wordt aantrekkelijker gemaakt

Zorgorganisaties in de regio Amersfoort gaan intensief samenwerken om het personeelstekort in de zorg aan te pakken. Dubbele banen moet het verschil maken. “Het gebruik van robotica en zorgapps kan het werk interessanter maken”, aldus Emma Beaujon, Lyvore

Ketensamenwerking regio Eemland zorgt voor zorg op maat voor kwetsbare ouderen

De Huisartsen Eemland B.V., het Meander Medisch Centrum, het Zilveren Kruis en de organisaties voor ouderenzorg in de regio Eemland hebben de handen ineengeslagen.

Lange Soesters voor Molenschot

De Dierenweide van Molenschot is het goede doel geworden van bakkerij Verkley. Vanaf 1 september zal bakkerij Verkley voor elke Lange Soester die zij verkopen een klein bedrag bestemmen voor de Dierenweide.

Samenwerking Albert Heijn Smitsweg en Lyvore

Tijdens de Dag van de verpleging op 12 mei heeft Albert Heijn Smitsweg Lyvore geholpen bij het werven van vrijwilligers.

Lentekriebels op Plataan Amersfoort een groots succes

Op vrijdagmiddag 12 mei was het een gezellige drukte op de Plataan in Amersfoort. Tijdens de Lentekriebels werd het Ontmoetingscentrum Amersfoort van Lyvore officieel geopend.