Nieuws

Ketensamenwerking regio Eemland zorgt voor zorg op maat voor kwetsbare ouderen

De Huisartsen Eemland B.V., het Meander Medisch Centrum, het Zilveren Kruis en de organisaties voor ouderenzorg in de regio Eemland hebben de handen ineengeslagen.

Lange Soesters voor Molenschot

De Dierenweide van Molenschot is het goede doel geworden van bakkerij Verkley. Vanaf 1 september zal bakkerij Verkley voor elke Lange Soester die zij verkopen een klein bedrag bestemmen voor de Dierenweide.

Samenwerking Albert Heijn Smitsweg en Lyvore

Tijdens de Dag van de verpleging op 12 mei heeft Albert Heijn Smitsweg Lyvore geholpen bij het werven van vrijwilligers.

Lentekriebels op Plataan Amersfoort een groots succes

Op vrijdagmiddag 12 mei was het een gezellige drukte op de Plataan in Amersfoort. Tijdens de Lentekriebels werd het Ontmoetingscentrum Amersfoort van Lyvore officieel geopend.

Open brief aan de nieuwe Tweede Kamer

Interview Emma Beaujon over de Open brief aan de nieuwe Tweede Kamer: "Iedereen zet zich dagelijks in voor het geven van liefdevolle zorg en het creëren van zinvolle dagbesteding. Wij doen alles wat mogelijk is dat met de huidige middelen en voorwaarden te realiseren." Wij hopen dat partijen hun beloftes nakomen.

Expositie roze ouderen bij Lyvore

Op woensdag 15 maart jongstleden opende wethouder Bertien Houwing uit Amersfoort samen met Emma Beaujon, directeur van Lyvore, de expositie over roze ouderen in Birkhoven Park.

Student in de Heybergh in Soesterberg

Eind februari gaat Mayke van den Boogaard, student culturele antropologie aan de Universiteit van Utrecht, gedurende 3 maanden wonen in de Heybergh.

Dierenweide Molenschot is toe aan opknapbeurt

Sinds vele jaren, vanaf 1996 om precies te zijn, ervaren passanten en bewoners van Molenschot de plezierige aanwezigheid van de dierenweide. Voor de één is het nét even een moment van aandacht tijdens het voorbijlopen en voor de ander is “de dieren begroeten” een reden dat dagelijkse ommetje te maken.

Groene vingers gezocht!

Houdt u ook zo van tuinieren? Er zijn diverse tuinierprojecten om aan deel te nemen.

Lente op de Plataan

Het Oranje Fonds gebruikte de locatie van Lyvore als decor voor de tv commercial van NL Doet in maart.