Nieuws

Cultureel Festival Baarn

De collega's van Ontmoetingscentrum Baarn staan zaterdag 1 september op het Cultureel Festival in Baarn!

Verrassing van PICNIC bij Lyvore Amersfoort

Met dit warme weer is een ijsje wel heel erg lekker!

Internationale scouting bakt pannenkoeken

Bewoners van Daelhoven en bezoekers van Het Ontmoetingscentrum Soest genoten woensdag van heerlijke pannenkoeken.

Q Music brengt verkoeling bij Lyvore in Soest

Bewoners en bezoekers blij met een ijsje van Q Music

Alle studenten WijkLeerbedrijf over naar tweede leerjaar

Studenten van het WijkLeerbedrijf sluiten het eerste leerjaar met een positief resultaat af.

Opening De Tuin van De Plataan

Na maanden hard werken, veel plezier, betrokken buurtgenoten en dankbare cliënten, opent De Tuin van De Plataan officieel haar deuren op 12 juli!

Overzicht van ouderenzorg in Utrecht

IVVU lanceert vernieuwde website

Het kwaliteitsjaarverslag 2017 van Lyvore staat online

Het werk van een organisatie voor verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT) gaat over kwaliteit van leven. Lyvore gebruikt daarvoor het woord “waarde”.

Kunst- en vliegwerk bij Wiekslag Boerenstreek in Soest

Maar liefst acht kunstenaars reageerden positief op de oproep van Jaap van den Berg: Samen met en voor bewoners nestkasjes maken.

Cursusaanbod voor mantelzorgers

Lyvore heeft in samenwerking met SWOS, GGZ Centraal, Welzin, MEE, KAG en gemeente Soest een cursusaanbod voor mantelzorgers tot stand gebracht.

NLdoet en Lyvore

Ook dit jaar is Lyvore natuurlijk weer van de partij bij de grootste Nederlandse vrijwilligersactie met activiteiten NLdoet - Het Oranje Fonds. Wilt u bij een activiteit helpen, meld u zich dan aan.

Student Care Award prijsuitreiking

Voor het eerst heeft Lyvore dit jaar, tijdens de Week van Zorg en Welzijn, de Student Care Award georganiseerd.

Bingo bij Albert Heijn Smitsweg voor bewoners en vrijwilligers van Molenschot

Op woensdag 14 maart, middenin de Week van Zorg en Welzijn, organiseerde Albert Heijn Smitsweg een bingo voor bewoners en vrijwilligers van Molenschot.

Samenwerking tussen Lyvore en de Amerpoort

Een aantal cliënten van de Amerpoort werd op 5 maart hartelijk welkom geheten op hun eerste werkdag bij Lyvore. Beide zorgorganisatie hebben daartoe een overeenkomst getekend.

Miss & mister verkiezing in Molenschot

Op woensdag 14 februari, Valentijnsdag, verzamelden familie, bewoners en vrijwilligers zich in Molenschot om tijdens de jaarlijkse Miss verkiezing een nieuwe Miss Molenschot te kiezen.

Feestelijke opening van naschoolse dagbehandeling in Santvoorde

Op 26 januari 2018 vond in Santvoorde de feestelijke opening plaats van Kedin, de naschoolse dagbehandeling van 's Heerenloo voor kinderen met ontwikkelingsproblemen met en zonder verstandelijke beperking.

Gasten Sabrosa Kitchen&Bar sparen Tovertafel bij elkaar

Vrijdag 15 december hebben de ondernemers van Sabrosa Kitchen&Bar een cheque van 5.000 euro t.b.v. een Tovertafel in Daelhoven overhandigd aan de directie van Lyvore.

Delegatie gemeente Amersfoort en tweede kamerlid bezoeken Puntenburg

Op vrijdag 1 december bezochten een delegatie van de gemeente van Amersfoort, betrokkenen bij de gemeente en tweede Kamerlid René Peters (CDA) Puntenburg. Zij kwamen een indruk opdoen van de ontwikkelingen op Puntenburg.

Bakkerij Verkley overhandigt cheque voor Dierenweide Molenschot

In het voorjaar besluit Lyvore welke verbouwingsplannen gerealiseerd kunnen worden. Mocht u bij het lezen enthousiast zijn geworden en ook een bijdrage willen leveren voor het nieuwe verblijf, dan kan u doneren op rekeningnummer: NL11ABNA0432370781, onder vermelding van “dierenweide”.

Feestelijke heropening De Heybergh

De heropening van De Heybergh werd op donderdag 2 november feestelijk gevierd. Lees hier verder ...

Lyvore in de media

Redacteur Iris van den Boom van het Algemeen Dagblad liep een dag mee in Daelhoven. "In de kleinschalige huisjes van Daelhoven wonen zes ouderen met dementie bij elkaar. Onder begeleiding leven ze een zo aangenaam mogelijk leven. Met tosti's tussen de middag. En wijn voor wie wil."

Werken in de zorg wordt aantrekkelijker gemaakt

Zorgorganisaties in de regio Amersfoort gaan intensief samenwerken om het personeelstekort in de zorg aan te pakken. Dubbele banen moet het verschil maken. “Het gebruik van robotica en zorgapps kan het werk interessanter maken”, aldus Emma Beaujon, Lyvore

Ketensamenwerking regio Eemland zorgt voor zorg op maat voor kwetsbare ouderen

De Huisartsen Eemland B.V., het Meander Medisch Centrum, het Zilveren Kruis en de organisaties voor ouderenzorg in de regio Eemland hebben de handen ineengeslagen.

Lange Soesters voor Molenschot

De Dierenweide van Molenschot is het goede doel geworden van bakkerij Verkley. Vanaf 1 september zal bakkerij Verkley voor elke Lange Soester die zij verkopen een klein bedrag bestemmen voor de Dierenweide.

Samenwerking Albert Heijn Smitsweg en Lyvore

Tijdens de Dag van de verpleging op 12 mei heeft Albert Heijn Smitsweg Lyvore geholpen bij het werven van vrijwilligers.