Nieuws

Albert Heijn Smitsweg enthousiasmeert bezoekers een kerststol aan ouderen te schenken.

Nadat de start van de samenwerking op de "Dag van ouderen" werd bezegeld met een taartpunt voor alle bewoners van Molenschot, een locatie in Soest van Lyvore, biedt Albert Heijn Smitsweg nu kerststollen aan. Speciaal voor alle bewoners van Lyvore coördineren de heer Arno Scholten (Albert Heijn Smitsweg) en mevrouw Carolien Sukel (Lyvore) deze ludieke actie.

Goedkeuring bouwvergunning Sint Elisabeth een feit: Lyvore start nieuwbouwproject in Lage Vuursche

"De kogel is door de kerk en de kapel blijkt kogel-proof", aldus de verandercoach mw. A. van der Zwaan, "we zijn verheugd te kunnen melden dat de eerste paal de grond in kan voor de nieuwbouw van drie gebouwen, waarbij de karakteristieke kapel behouden blijft."

Bewoners van Daelhoven voor heerlijk uitje naar Kijkduin

Uitgerekend op de enige regenachtige dag van de week stond het uitje naar Kijkduin gepland.

Lyvore neemt thuiszorgactiviteiten van Beweging 3.0 in Soesterberg over

Beweging 3.0 biedt een breed scala aan activiteiten op het gebied van wonen, zorg en welzijn in de regio Eemland. In Soesterberg biedt een van haar teams aan 24 cliënten thuiszorg.

Bewoners genieten van concert

Zaterdag 17 september hebben de bewoners van Daelhoven genoten van een mooi klassiek concert van duo De Thuiskomst.

Thuiswonen met dementie in Baarn en Soest

In Baarn en Soest zijn circa 1500 mensen met dementie waarvan 70% thuis woont. Dit aantal groeit de komende jaren en zal in 2040 zijn verdubbeld. Bijna iedereen kent wel iemand in zijn nabije omgeving met dementie. Mogelijk heeft u zelf dementie.

Generaties ontmoeten elkaar tijdens de Lyvore-bingo

Ladies Circle Soest initieert een gezellige middag voor ouderen én jeugd in Daelhoven. Afgelopen woensdag klonken in Daelhoven de sprankelende geluiden van kinderstemmen op het Marktplein bij Lyvore.

Schrijf je nu in voor het ‘Lyvore-testpanel’!

Deelnemers gezocht voor een app voor ouderen met dementie

Lyvore, De Plataan, en 033GROEN ontvangen € 71.500,- van het Oranje Fonds voor een ‘beweeg- en verbindingstuin’ in de wijk Soesterkwartier

Dankzij het programma “Groen Verbindt” van het Oranje Fonds ontstond in de zomer van 2015 het idee in de tuin van De Plataan aan de slag te gaan.

Bewoners kunnen blijven in hernieuwde Heybergh

15 januari - Zware zorg voor ouderen in Soesterberg behouden door innovatieve samenwerking tussen betrokken partijen.

We hopen dat het zal waaien!

4 januari 2016 - Vanaf 1 januari 2016 zijn Zorgpalet Baarn-Soest en Birkhoven Zorggoed samengegaan onder de naam Lyvore. De naam van de nieuwe organisatie werd in november al bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst voor medewerkers. "In onze nieuwe naam klinkt liefdevolle aandacht door," zegt Lyvore-directeur Emma Beaujon. "Dat is en blijft de essentie van wat we doen."

Lyvore een feit, oprechte aandacht de drijfveer

1 januari 2016 - Vanaf 1 januari hebben Zorgpalet Baarn-Soest en Birkhoven Zorggoed de krachten gebundeld. Niet om groter te worden, maar om over méér handen, kennis en betrokkenheid te beschikken. Vanaf 1 januari 2016 doorklinkt in de naam van onze nieuwe organisatie: Lyvore.

De Tovertafel daagt uit

14 december 2015 - Afgelopen weken is de Tovertafel getest op locatie Molenhof (kleinschalig wonen voor mensen met dementie in Soest). En met succes! De reacties van medewerkers, cliënten en familie zijn positief.