Lentekriebels op Plataan Amersfoort een groots succes

Op vrijdagmiddag 12 mei was het een gezellige drukte op de Plataan in Amersfoort. Tijdens de Lentekriebels werd het Ontmoetingscentrum gepresenteerd.

Je kon deze middag zien en ervaren wat het Ontmoetingscentrum in de wijk Soesterkwartier allemaal te bieden heeft. Daarnaast konden op deze middag verschillende organisaties uit de wijk waar mee samengewerkt wordt zich presenteren.

Op de website van het Soesterkwartier treft u meer informatie en foto's.


Reactie van een bezoekster

"Wat een gezellige boel en wat een leuke activiteiten kun je hier ondernemen. Wat een heerlijke tuin hebben jullie. Leuk om daar in te kunnen werken en die kippen. Ook mooi om te zien dat de andere lokale organisaties waar jullie mee samenwerken aanwezig zijn. Een top middag!"

 

Ketensamenwerking regio Eemland zorgt voor zorg op maat voor kwetsbare ouderen

De Huisartsen Eemland B.V., het Meander Medisch Centrum, het Zilveren Kruis en de organisaties voor ouderenzorg in de regio Eemland hebben de handen ineengeslagen.

Lees meer »

Lange Soesters voor Molenschot

De Dierenweide van Molenschot is het goede doel geworden van bakkerij Verkley. Vanaf 1 september zal bakkerij Verkley voor elke Lange Soester die zij verkopen een klein bedrag bestemmen voor de Dierenweide.

Lees meer »