Lange Soesters voor Molenschot

Al enkele maanden is Marrie Seldenrijk, coördinator vrijwilligers Molenschot, drukdoende sponsoren te enthousiasmeren voor de dierenweide Molenschot. Enkele positieve reacties waren het gevolg, het gewenste bedrag is nog niet aan sponsorgelden gerealiseerd, maar alle beetje helpen.

verkley

Vanaf 1 september zal bakkerij Verkley voor elke Lange Soester die zij verkopen een klein bedrag afdragen aan de Dierenweide Molenschot! De afgelopen maanden heeft de bakkerij enkele goede doelen gepresenteerd en bezoekers konden stemmen op hun favoriete bestemming.

Op 22 augustus heeft wethouder Van der Torre, onder aanwezigheid van de pers, het goede doel getrokken: Dierenweide van Molenschot!

Vanaf 1 september zal eens per week op de voorpagina van de Soester Courant een ‘teller’ worden gepubliceerd, dat het bedrag aangeeft wat is gerealiseerd. Op 7 december zal het uiteindelijke bedrag bekend worden gemaakt.

Dus: krijgt u binnenkort visite en bent u op zoek naar een lekkere traktatie: Koop Lange Soesters!

Gasten Sabrosa Kitchen&Bar sparen Tovertafel bij elkaar

Vrijdag 15 december hebben de ondernemers van Sabrosa Kitchen&Bar een cheque van 5.000 euro t.b.v. een Tovertafel in Daelhoven overhandigd aan de directie van Lyvore.

Lees meer »

Delegatie gemeente Amersfoort en tweede kamerlid bezoeken Puntenburg

Op vrijdag 1 december bezochten een delegatie van de gemeente van Amersfoort, betrokkenen bij de gemeente en tweede Kamerlid René Peters (CDA) Puntenburg. Zij kwamen een indruk opdoen van de ontwikkelingen op Puntenburg.

Lees meer »