Lange Soesters voor Molenschot

Al enkele maanden is Marrie Seldenrijk, coördinator vrijwilligers Molenschot, drukdoende sponsoren te enthousiasmeren voor de dierenweide Molenschot. Enkele positieve reacties waren het gevolg, het gewenste bedrag is nog niet aan sponsorgelden gerealiseerd, maar alle beetje helpen.

verkley

Vanaf 1 september zal bakkerij Verkley voor elke Lange Soester die zij verkopen een klein bedrag afdragen aan de Dierenweide Molenschot! De afgelopen maanden heeft de bakkerij enkele goede doelen gepresenteerd en bezoekers konden stemmen op hun favoriete bestemming.

Op 22 augustus heeft wethouder Van der Torre, onder aanwezigheid van de pers, het goede doel getrokken: Dierenweide van Molenschot!

Vanaf 1 september zal eens per week op de voorpagina van de Soester Courant een ‘teller’ worden gepubliceerd, dat het bedrag aangeeft wat is gerealiseerd. Op 7 december zal het uiteindelijke bedrag bekend worden gemaakt.

Dus: krijgt u binnenkort visite en bent u op zoek naar een lekkere traktatie: Koop Lange Soesters!

Student Care Award prijsuitreiking

Voor het eerst heeft Lyvore dit jaar, tijdens de Week van Zorg en Welzijn, de Student Care Award georganiseerd.

Lees meer »

Bingo bij Albert Heijn Smitsweg voor bewoners en vrijwilligers van Molenschot

Op woensdag 14 maart, middenin de Week van Zorg en Welzijn, organiseerde Albert Heijn Smitsweg een bingo voor bewoners en vrijwilligers van Molenschot.

Lees meer »