Lange Soesters voor Molenschot

Al enkele maanden is Marrie Seldenrijk, coördinator vrijwilligers Molenschot, drukdoende sponsoren te enthousiasmeren voor de dierenweide Molenschot. Enkele positieve reacties waren het gevolg, het gewenste bedrag is nog niet aan sponsorgelden gerealiseerd, maar alle beetje helpen.

verkley

Vanaf 1 september zal bakkerij Verkley voor elke Lange Soester die zij verkopen een klein bedrag afdragen aan de Dierenweide Molenschot! De afgelopen maanden heeft de bakkerij enkele goede doelen gepresenteerd en bezoekers konden stemmen op hun favoriete bestemming.

Op 22 augustus heeft wethouder Van der Torre, onder aanwezigheid van de pers, het goede doel getrokken: Dierenweide van Molenschot!

Vanaf 1 september zal eens per week op de voorpagina van de Soester Courant een ‘teller’ worden gepubliceerd, dat het bedrag aangeeft wat is gerealiseerd. Op 7 december zal het uiteindelijke bedrag bekend worden gemaakt.

Dus: krijgt u binnenkort visite en bent u op zoek naar een lekkere traktatie: Koop Lange Soesters!

Alle studenten WijkLeerbedrijf over naar tweede leerjaar

Studenten van het WijkLeerbedrijf sluiten het eerste leerjaar met een positief resultaat af.

Lees meer »

Opening De Tuin van De Plataan

Na maanden hard werken, veel plezier, betrokken buurtgenoten en dankbare cliënten, opent De Tuin van De Plataan officieel haar deuren op 12 juli!

Lees meer »