Gasten Sabrosa Kitchen&Bar sparen Tovertafel bij elkaar

Vrijdag 15 december hebben de ondernemers van Sabrosa Kitchen&Bar een cheque van 5.000 euro t.b.v. een Tovertafel in Daelhoven overhandigd aan de directie van Lyvore.

Dit jaar is halverwege maart het nieuwe restaurant aan de Soesterbergsestraat 43a open gegaan en vanaf de eerste dag is er gespaard voor het Goede Doel. Eerst door de ambassadeurs tijdens de proefdagen voorafgaand aan de opening en vervolgens door alle gasten die de afgelopen 8 maanden een fles water uit de bijzondere bronwater kraan achter de bar van Sabrosa.

“Wij hebben bewust gekozen om het kraanwater niet gratis te verstrekken aan onze gasten, maar een bedrag van 1 euro per fles te rekenen en daarmee te sparen voor het goede doel” aldus mede eigenaar Razzo van Dam “Wij willen op deze manier met elkaar een steentje bijdragen aan de Soester samenleving en iedere keer een ander goed doel in Soest helpen met de invulling van een bepaalde wens.”

 

Emma Beaujon, directeur van Lyvore is heel erg blij dat Sabrosa de eerste keer heeft gekozen voor een Tovertafel voor in één van de huisjes  in Daelhoven.  “Hierdoor kunnen de bewoners nog vaker gebruik maken van een Tovertafel, intussen hebben al vier van de twaalf huisjes een eigen tovertafel.”

 

In Daelhoven wonen zowel mensen met dementie als mensen met een somatische aandoening. De Tovertafel helpt de bewoners om actief te zijn, zowel geestelijk als lichamelijk. Er zijn allerlei soorten spelletjes op mogelijk waarmee ook de sociale interactie wordt bevorderd. “De Tovertafel maakt contact tussen bewoners en hun familie en bekenden op een bijzondere wijze mogelijk” Kees Boerkoel was actief bezig om te kijken of er meerdere Tovertafels gekocht konden worden voor Daelhoven en dat sloot prachtig op elkaar aan” zo vertelt Peter Spier van Sabrosa Kitchen&Bar.

 

Ondertussen wordt er bij Sabrosa gespaard voor de volgende Goede Doelen; allereerst voor de Ouderenbus in Soest van de SWOS en tevens voor een uitje van de Zonnebloem in Soest.

_JBR2214

Kortom; bent u van plan om binnenkort weer heerlijk te gaan uit eten, ga dan naar Sabrosa en bestel daar het heerlijke bronwater (zowel bruisend als plat), want daarmee ondersteunt u diverse goede doelen in Soest.

 

Noot voor redactie: voor vragen bel Antonio vd Hengel 06-10735605


Gasten Sabrosa Kitchen&Bar sparen Tovertafel bij elkaar

Vrijdag 15 december hebben de ondernemers van Sabrosa Kitchen&Bar een cheque van 5.000 euro t.b.v. een Tovertafel in Daelhoven overhandigd aan de directie van Lyvore.

Lees meer »

Delegatie gemeente Amersfoort en tweede kamerlid bezoeken Puntenburg

Op vrijdag 1 december bezochten een delegatie van de gemeente van Amersfoort, betrokkenen bij de gemeente en tweede Kamerlid René Peters (CDA) Puntenburg. Zij kwamen een indruk opdoen van de ontwikkelingen op Puntenburg.

Lees meer »