Miss & mister verkiezing in Molenschot

Acht dames gingen de strijd voor deze titel met elkaar aan. Allemaal even mooi gekleed, gekapt en opgemaakt liepen ze al zwaaiend en met een prachtige glimlach over de rode loper. Een primeur dit jaar waren de heren die kans maakten op de titel 'Mister Molenschot 2018'. Vijf mannen durfden aan de arm van een knappe vrijwilligster over de rode loper te paraderen. Aan het eind van een geslaagde avond heeft het publiek besloten dat Wil van den Berg - Beijer de titel 'Miss Molenschot' en Rinus van Es de titel 'Mister Molenschot' van 2018 mogen dragen. Naast natuurlijk de sjerp en het kronen gaan de Miss en Mister op een mooie dag een rit met paard en wagen maken, die door Marieke Hilhorst van Menschool Soest wordt gesponsord. Een impressie...

miss&mister verkiezing1

miss&mister verkiezing2  miss&mister verkiezing3

 

Lyvore ontvangt studenten MBO Amersfoort

Een bus met 20 tweedejaars MBO-studenten (VIG en MZ) kwam op bezoek bij Lyvore in het kader van de week van Zorg en Welzijn. De studenten maakten niet alleen kennis met Lyvore, maar ook met enkele zorginnovaties: zorgrobots James en Zora en de crdl.

Lees meer »

Week van Zorg en Welzijn

Lyvore organiseert tijdens de Week van Zorg en Welzijn op verschillende locaties allerlei activiteiten. Op locatie Santvoorde in Baarn staan donderdagmiddag vanaf 15.00 uur de deuren open en kunt u een gymles op muziek volgen. Op de Plataan in Amersfoort werden interessante workshops georganiseerd.

Lees meer »