Miss & mister verkiezing in Molenschot

Acht dames gingen de strijd voor deze titel met elkaar aan. Allemaal even mooi gekleed, gekapt en opgemaakt liepen ze al zwaaiend en met een prachtige glimlach over de rode loper. Een primeur dit jaar waren de heren die kans maakten op de titel 'Mister Molenschot 2018'. Vijf mannen durfden aan de arm van een knappe vrijwilligster over de rode loper te paraderen. Aan het eind van een geslaagde avond heeft het publiek besloten dat Wil van den Berg - Beijer de titel 'Miss Molenschot' en Rinus van Es de titel 'Mister Molenschot' van 2018 mogen dragen. Naast natuurlijk de sjerp en het kronen gaan de Miss en Mister op een mooie dag een rit met paard en wagen maken, die door Marieke Hilhorst van Menschool Soest wordt gesponsord. Een impressie...

miss&mister verkiezing1

miss&mister verkiezing2  miss&mister verkiezing3

 

Mantelzorgbijeenkomsten

Maatschappelijk werk zal maandelijks bijeenkomsten verzorgen voor mantelzorgers van bewoners binnen Lyvore.

Lees meer »

Speeddaten voor een (vakantie)baan: 18 juni 2019

Op zoek naar een baan voor korte of lange tijd? Wil je een goed salaris? En hou je van een schoon huis? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Lees meer »