Miss & mister verkiezing in Molenschot

Acht dames gingen de strijd voor deze titel met elkaar aan. Allemaal even mooi gekleed, gekapt en opgemaakt liepen ze al zwaaiend en met een prachtige glimlach over de rode loper. Een primeur dit jaar waren de heren die kans maakten op de titel 'Mister Molenschot 2018'. Vijf mannen durfden aan de arm van een knappe vrijwilligster over de rode loper te paraderen. Aan het eind van een geslaagde avond heeft het publiek besloten dat Wil van den Berg - Beijer de titel 'Miss Molenschot' en Rinus van Es de titel 'Mister Molenschot' van 2018 mogen dragen. Naast natuurlijk de sjerp en het kronen gaan de Miss en Mister op een mooie dag een rit met paard en wagen maken, die door Marieke Hilhorst van Menschool Soest wordt gesponsord. Een impressie...

miss&mister verkiezing1

miss&mister verkiezing2  miss&mister verkiezing3

 

Baarnse Banenmarkt 12 november 2018

Ook Lyvore is aanwezig op de Banenmarkt in Baarn op 12 november a.s. waar werkgevers en werkzoekenden uit de regio met elkaar in gesprek gaan. In dit initiatief van wethouder Erwin Jansma werken de Gemeente Baarn, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) en Werkgevers nauw samen om werkzoekenden aan een mooie baan te helpen.

Lees meer »

Feestelijk jubileum: Santvoorde bestaat 50 jaar!

Met cliënten, vrijwilligers en medewerkers wordt vrijdag 2 november het 50-jarig bestaan gevierd van wonen met zorg-locatie Santvoorde.

Lees meer »