Samenwerking tussen Lyvore en de Amerpoort

De groep cliënten gaat vijf dagen per week werken in Molenschot en Daelhoven. Vol enthousiasme zijn ze begonnen in restaurant Dalzicht in Molenschot, waar naast het bedienen van de gasten ook het ophalen en wegbrengen van de bewoners hun taak wordt. In het begin zal het wennen zijn. Langzaamaan kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden en kunnen 'de nieuwe collega's' helpen bij de dagactiviteiten of een boodschapje doen met de bewoners.

Baarnse Banenmarkt 12 november 2018

Ook Lyvore is aanwezig op de Banenmarkt in Baarn op 12 november a.s. waar werkgevers en werkzoekenden uit de regio met elkaar in gesprek gaan. In dit initiatief van wethouder Erwin Jansma werken de Gemeente Baarn, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) en Werkgevers nauw samen om werkzoekenden aan een mooie baan te helpen.

Lees meer »

Feestelijk jubileum: Santvoorde bestaat 50 jaar!

Met cliënten, vrijwilligers en medewerkers wordt vrijdag 2 november het 50-jarig bestaan gevierd van wonen met zorg-locatie Santvoorde.

Lees meer »