Samenwerking tussen Lyvore en de Amerpoort

De groep cliënten gaat vijf dagen per week werken in Molenschot en Daelhoven. Vol enthousiasme zijn ze begonnen in restaurant Dalzicht in Molenschot, waar naast het bedienen van de gasten ook het ophalen en wegbrengen van de bewoners hun taak wordt. In het begin zal het wennen zijn. Langzaamaan kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden en kunnen 'de nieuwe collega's' helpen bij de dagactiviteiten of een boodschapje doen met de bewoners.

Mantelzorgbijeenkomsten

Maatschappelijk werk zal maandelijks bijeenkomsten verzorgen voor mantelzorgers van bewoners binnen Lyvore.

Lees meer »

Speeddaten voor een (vakantie)baan: 18 juni 2019

Op zoek naar een baan voor korte of lange tijd? Wil je een goed salaris? En hou je van een schoon huis? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Lees meer »