Samenwerking tussen Lyvore en de Amerpoort

De groep cliënten gaat vijf dagen per week werken in Molenschot en Daelhoven. Vol enthousiasme zijn ze begonnen in restaurant Dalzicht in Molenschot, waar naast het bedienen van de gasten ook het ophalen en wegbrengen van de bewoners hun taak wordt. In het begin zal het wennen zijn. Langzaamaan kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden en kunnen 'de nieuwe collega's' helpen bij de dagactiviteiten of een boodschapje doen met de bewoners.

Lyvore ontvangt studenten MBO Amersfoort

Een bus met 20 tweedejaars MBO-studenten (VIG en MZ) kwam op bezoek bij Lyvore in het kader van de week van Zorg en Welzijn. De studenten maakten niet alleen kennis met Lyvore, maar ook met enkele zorginnovaties: zorgrobots James en Zora en de crdl.

Lees meer »

Week van Zorg en Welzijn

Lyvore organiseert tijdens de Week van Zorg en Welzijn op verschillende locaties allerlei activiteiten. Op locatie Santvoorde in Baarn staan donderdagmiddag vanaf 15.00 uur de deuren open en kunt u een gymles op muziek volgen. Op de Plataan in Amersfoort werden interessante workshops georganiseerd.

Lees meer »