Kunst- en vliegwerk bij Wiekslag Boerenstreek in Soest

Vanuit zijn liefde voor de vogels is Jaap al 20 jaar lid van de vogelbescherming en voelt zich betrokken bij de ouderen in Soest: ”Ik gun eigenlijk iedereen, maar ouderen in het bijzonder, om te genieten van het voorjaar! En naar vogels kijken, geeft altijd een goed gevoel!”.

De voorbereidingen gaan al ruim een half jaar terug. Toen bedachten Jaap van den Berg en Anita Vreugdenhil (Kunstenaarsvereniging) het creatieve plan mooie nestkastjes te laten maken voor ouderen. Na een oproep kwamen veel positieve reacties; acht kunstenaars gaven zich op en hebben zich afgelopen maanden uitgeleefd op een nestkastje.

Inmiddels zijn alle nestkastjes klaar en biedt het geheel straks een kleurrijk schouwspel aan de muur van Wiekslag Boerenstreek. De enorme diversiteit aan nestkasjes biedt een kraamkamer voor verschillende vogels: koolmeesjes, pimpelmeesjes, huismussen, maar ook roodborstjes en winterkoninkjes kunnen straks hun eieren kwijt!

Kom vooral meegenieten en de nieuwe vogelnestkastjes bewonderen.

Wanneer: zaterdag 31 maart om 13:00 uur

adres:        Oude Grachtje 70, 3763 WK Soest

Baarnse Banenmarkt 12 november 2018

Ook Lyvore is aanwezig op de Banenmarkt in Baarn op 12 november a.s. waar werkgevers en werkzoekenden uit de regio met elkaar in gesprek gaan. In dit initiatief van wethouder Erwin Jansma werken de Gemeente Baarn, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) en Werkgevers nauw samen om werkzoekenden aan een mooie baan te helpen.

Lees meer »

Feestelijk jubileum: Santvoorde bestaat 50 jaar!

Met cliënten, vrijwilligers en medewerkers wordt vrijdag 2 november het 50-jarig bestaan gevierd van wonen met zorg-locatie Santvoorde.

Lees meer »