Opening De Tuin van De Plataan

De Tuin van De Plataan wordt 12 juli feestelijk geopend door de (nieuwe) wethouder van Amersfoort en door Emma Beaujon, directeur van Lyvore.

Naast de rondleidingen die gedurende de hele middag worden gegeven,   kunt u genieten van kleine hapjes uit de tuin, creatief aan de slag en luisteren naar het verhaal van het Soesterkwartier. 

Vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom.

tuin plataan

Lyvore ontvangt studenten MBO Amersfoort

Een bus met 20 tweedejaars MBO-studenten (VIG en MZ) kwam op bezoek bij Lyvore in het kader van de week van Zorg en Welzijn. De studenten maakten niet alleen kennis met Lyvore, maar ook met enkele zorginnovaties: zorgrobots James en Zora en de crdl.

Lees meer »

Week van Zorg en Welzijn

Lyvore organiseert tijdens de Week van Zorg en Welzijn op verschillende locaties allerlei activiteiten. Op locatie Santvoorde in Baarn staan donderdagmiddag vanaf 15.00 uur de deuren open en kunt u een gymles op muziek volgen. Op de Plataan in Amersfoort werden interessante workshops georganiseerd.

Lees meer »