Overzicht van ouderenzorg in Utrecht

Lyvore is aangesloten bij de IVVU, de vereniging van instellingen voor verpleging en verzorging in Utrecht. Op de nieuwe website van de IVVU kunt u vinden welke zorg en ondersteuning wordt geboden door alle aangesloten organisaties.

In het persbericht van IVVU leest u meer over de nieuwe website.

Lyvore ontvangt studenten MBO Amersfoort

Een bus met 20 tweedejaars MBO-studenten (VIG en MZ) kwam op bezoek bij Lyvore in het kader van de week van Zorg en Welzijn. De studenten maakten niet alleen kennis met Lyvore, maar ook met enkele zorginnovaties: zorgrobots James en Zora en de crdl.

Lees meer »

Week van Zorg en Welzijn

Lyvore organiseert tijdens de Week van Zorg en Welzijn op verschillende locaties allerlei activiteiten. Op locatie Santvoorde in Baarn staan donderdagmiddag vanaf 15.00 uur de deuren open en kunt u een gymles op muziek volgen. Op de Plataan in Amersfoort werden interessante workshops georganiseerd.

Lees meer »