Overzicht van ouderenzorg in Utrecht

Lyvore is aangesloten bij de IVVU, de vereniging van instellingen voor verpleging en verzorging in Utrecht. Op de nieuwe website van de IVVU kunt u vinden welke zorg en ondersteuning wordt geboden door alle aangesloten organisaties.

In het persbericht van IVVU leest u meer over de nieuwe website.

Baarnse Banenmarkt 12 november 2018

Ook Lyvore is aanwezig op de Banenmarkt in Baarn op 12 november a.s. waar werkgevers en werkzoekenden uit de regio met elkaar in gesprek gaan. In dit initiatief van wethouder Erwin Jansma werken de Gemeente Baarn, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) en Werkgevers nauw samen om werkzoekenden aan een mooie baan te helpen.

Lees meer »

Feestelijk jubileum: Santvoorde bestaat 50 jaar!

Met cliënten, vrijwilligers en medewerkers wordt vrijdag 2 november het 50-jarig bestaan gevierd van wonen met zorg-locatie Santvoorde.

Lees meer »