Q Music brengt verkoeling bij Lyvore in Soest

Yvette van Hardeveld, Coach Ontmoetingscentrum Soest, heeft gereageerd op een actie van radiozender Q Music om in deze warme zomer wat verkoeling te brengen.

Yvette hoorde op de radio over het geweldige idee gratis ijsjes uit te delen in de provincie en heeft Lyvore aangemeld. “De bewoners en bezoekers zouden erg blij zijn met een lekker ijsje en deze positieve aandacht doet de mensen goed in een periode waarbij veel familie op vakantie is.”

Vanmiddag stond de Ice Cream Truck van de radiozender voor de deur van Molenschot aan het Dalplein in Soest. Bewoners en bezoekers konden genieten van een lekker ijsje.

voor de ijswagen van Q-music

Lyvore ontvangt studenten MBO Amersfoort

Een bus met 20 tweedejaars MBO-studenten (VIG en MZ) kwam op bezoek bij Lyvore in het kader van de week van Zorg en Welzijn. De studenten maakten niet alleen kennis met Lyvore, maar ook met enkele zorginnovaties: zorgrobots James en Zora en de crdl.

Lees meer »

Week van Zorg en Welzijn

Lyvore organiseert tijdens de Week van Zorg en Welzijn op verschillende locaties allerlei activiteiten. Op locatie Santvoorde in Baarn staan donderdagmiddag vanaf 15.00 uur de deuren open en kunt u een gymles op muziek volgen. Op de Plataan in Amersfoort werden interessante workshops georganiseerd.

Lees meer »