Q Music brengt verkoeling bij Lyvore in Soest

Yvette van Hardeveld, Coach Ontmoetingscentrum Soest, heeft gereageerd op een actie van radiozender Q Music om in deze warme zomer wat verkoeling te brengen.

Yvette hoorde op de radio over het geweldige idee gratis ijsjes uit te delen in de provincie en heeft Lyvore aangemeld. “De bewoners en bezoekers zouden erg blij zijn met een lekker ijsje en deze positieve aandacht doet de mensen goed in een periode waarbij veel familie op vakantie is.”

Vanmiddag stond de Ice Cream Truck van de radiozender voor de deur van Molenschot aan het Dalplein in Soest. Bewoners en bezoekers konden genieten van een lekker ijsje.

voor de ijswagen van Q-music

Baarnse Banenmarkt 12 november 2018

Ook Lyvore is aanwezig op de Banenmarkt in Baarn op 12 november a.s. waar werkgevers en werkzoekenden uit de regio met elkaar in gesprek gaan. In dit initiatief van wethouder Erwin Jansma werken de Gemeente Baarn, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) en Werkgevers nauw samen om werkzoekenden aan een mooie baan te helpen.

Lees meer »

Feestelijk jubileum: Santvoorde bestaat 50 jaar!

Met cliënten, vrijwilligers en medewerkers wordt vrijdag 2 november het 50-jarig bestaan gevierd van wonen met zorg-locatie Santvoorde.

Lees meer »