Internationale scouting bakt pannenkoeken

Een groep van 50 leden van de internationale scouting kwam woensdag naar Soest om voor de bewoners van Daelhoven en voor de bezoekers van Het Ontmoetingscentrum pannenkoeken te bakken.

Ze maken deel uit van een groep van 4000 scoutingleden tussen 17 en 23 jaar, die een paar weken in Nederland verblijven en allerlei activiteiten ondernemen waaronder een maatschappelijke activiteit.
De kleindochter van een van de bewoners van Daelhoven is ook lid van de scouting en zij kwam op het idee om pannenkoeken te bakken voor bewoners.

Hoewel de meeste jongeren uit o.a. Engeland, Portugal, Oostenrijk, Spanje, Italië, Zwitserland zelf nog nooit pannenkoeken gegeten of gebakken hadden, rook het binnen de kortste keren in de verschillende huisjes naar pannenkoeken met spek.

20180725_122310 pannenkoeken eten OC 25-7-18          scouting bakt pannenkoeken 25-7-2018

Lyvore ontvangt studenten MBO Amersfoort

Een bus met 20 tweedejaars MBO-studenten (VIG en MZ) kwam op bezoek bij Lyvore in het kader van de week van Zorg en Welzijn. De studenten maakten niet alleen kennis met Lyvore, maar ook met enkele zorginnovaties: zorgrobots James en Zora en de crdl.

Lees meer »

Week van Zorg en Welzijn

Lyvore organiseert tijdens de Week van Zorg en Welzijn op verschillende locaties allerlei activiteiten. Op locatie Santvoorde in Baarn staan donderdagmiddag vanaf 15.00 uur de deuren open en kunt u een gymles op muziek volgen. Op de Plataan in Amersfoort werden interessante workshops georganiseerd.

Lees meer »