Internationale scouting bakt pannenkoeken

Een groep van 50 leden van de internationale scouting kwam woensdag naar Soest om voor de bewoners van Daelhoven en voor de bezoekers van Het Ontmoetingscentrum pannenkoeken te bakken.

Ze maken deel uit van een groep van 4000 scoutingleden tussen 17 en 23 jaar, die een paar weken in Nederland verblijven en allerlei activiteiten ondernemen waaronder een maatschappelijke activiteit.
De kleindochter van een van de bewoners van Daelhoven is ook lid van de scouting en zij kwam op het idee om pannenkoeken te bakken voor bewoners.

Hoewel de meeste jongeren uit o.a. Engeland, Portugal, Oostenrijk, Spanje, Italië, Zwitserland zelf nog nooit pannenkoeken gegeten of gebakken hadden, rook het binnen de kortste keren in de verschillende huisjes naar pannenkoeken met spek.

20180725_122310 pannenkoeken eten OC 25-7-18          scouting bakt pannenkoeken 25-7-2018

Baarnse Banenmarkt 12 november 2018

Ook Lyvore is aanwezig op de Banenmarkt in Baarn op 12 november a.s. waar werkgevers en werkzoekenden uit de regio met elkaar in gesprek gaan. In dit initiatief van wethouder Erwin Jansma werken de Gemeente Baarn, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) en Werkgevers nauw samen om werkzoekenden aan een mooie baan te helpen.

Lees meer »

Feestelijk jubileum: Santvoorde bestaat 50 jaar!

Met cliënten, vrijwilligers en medewerkers wordt vrijdag 2 november het 50-jarig bestaan gevierd van wonen met zorg-locatie Santvoorde.

Lees meer »