Verrassing van PICNIC bij Lyvore Amersfoort

En ... dan staan er ineens medewerkers van PICNIC op de stoep.

Aan wie we deze verkoeling te danken hebben weten we het niet. Maar een reactie op de Facebook-pagina van PICNIC heeft ertoe bijgedragen dat er heerlijke ijsjes uit werden gedeeld.

PICNIC had aan alle bewoners en medewerkers gedacht zodat iedereen kon genieten van een heerlijk verfrissend ijsje.
De medewerkers van PICNIC (na goedkeuring) liepen alle kantoren binnen en 'stoorde' de medewerkers in hun harde werken voor een verkoelend ijsje.

Ook op het Ontmoetingscentrum waar de laatste deelnemers net weer naar hun kamer wilde gaan werden de ijsjes met enthousiasme uitgedeeld.

PICNIC


Lyvore ontvangt studenten MBO Amersfoort

Een bus met 20 tweedejaars MBO-studenten (VIG en MZ) kwam op bezoek bij Lyvore in het kader van de week van Zorg en Welzijn. De studenten maakten niet alleen kennis met Lyvore, maar ook met enkele zorginnovaties: zorgrobots James en Zora en de crdl.

Lees meer »

Week van Zorg en Welzijn

Lyvore organiseert tijdens de Week van Zorg en Welzijn op verschillende locaties allerlei activiteiten. Op locatie Santvoorde in Baarn staan donderdagmiddag vanaf 15.00 uur de deuren open en kunt u een gymles op muziek volgen. Op de Plataan in Amersfoort werden interessante workshops georganiseerd.

Lees meer »