Veel activiteiten in Baarn en Soest tijdens de week van de Dementie

Van maandag 17 t/m vrijdag 21 september is de week van de Dementie. In de gemeenten Baarn en Soest wordt door diverse organisaties een week vol activiteiten georganiseerd.

Zo bent u welkom in Het Ontmoetingscentrum Soest, Dalplein 2, om te luisteren naar twee interessante lezingen voor mantelzorgers en andere belangstellenden. Coaches van Het Ontmoetingscentrum en casemanagers Dementie vertellen over dementie en de bewegingsagoog van Lyvore laat u kennismaken met zorgrobot Zora. Het programma start die middag om 14.15 uur.

Meer informatie over deze en andere activiteiten in de activiteitenkalender


Het WSP weet wat belangrijk is bij ons

“Ik denk dat we hele goede kandidaten via het WSP kunnen krijgen. Potentiele collega’s die we anders niet kunnen bereiken. Het zijn waardevolle werknemers die hier wel degelijk wat kunnen betekenen,” vertelt Jolanda de Vries, HR adviseur bij Lyvore. Als ambassadeur is Jolanda aangesloten bij de werkgeverscampagne van het WSP.

Lees meer »

Week van de Dementie bij het Ontmoetingscentrum Baarn

Tijdens de Week van de Dementie van 16 September tot en met 20 september heeft het Ontmoetingscentrum Baarn een mooi programma samengesteld.

Lees meer »