Veel activiteiten in Baarn en Soest tijdens de week van de Dementie

Van maandag 17 t/m vrijdag 21 september is de week van de Dementie. In de gemeenten Baarn en Soest wordt door diverse organisaties een week vol activiteiten georganiseerd.

Zo bent u welkom in Het Ontmoetingscentrum Soest, Dalplein 2, om te luisteren naar twee interessante lezingen voor mantelzorgers en andere belangstellenden. Coaches van Het Ontmoetingscentrum en casemanagers Dementie vertellen over dementie en de bewegingsagoog van Lyvore laat u kennismaken met zorgrobot Zora. Het programma start die middag om 14.15 uur.

Meer informatie over deze en andere activiteiten in de activiteitenkalender


Lyvore ontvangt studenten MBO Amersfoort

Een bus met 20 tweedejaars MBO-studenten (VIG en MZ) kwam op bezoek bij Lyvore in het kader van de week van Zorg en Welzijn. De studenten maakten niet alleen kennis met Lyvore, maar ook met enkele zorginnovaties: zorgrobots James en Zora en de crdl.

Lees meer »

Week van Zorg en Welzijn

Lyvore organiseert tijdens de Week van Zorg en Welzijn op verschillende locaties allerlei activiteiten. Op locatie Santvoorde in Baarn staan donderdagmiddag vanaf 15.00 uur de deuren open en kunt u een gymles op muziek volgen. Op de Plataan in Amersfoort werden interessante workshops georganiseerd.

Lees meer »