Veel activiteiten in Baarn en Soest tijdens de week van de Dementie

Van maandag 17 t/m vrijdag 21 september is de week van de Dementie. In de gemeenten Baarn en Soest wordt door diverse organisaties een week vol activiteiten georganiseerd.

Zo bent u welkom in Het Ontmoetingscentrum Soest, Dalplein 2, om te luisteren naar twee interessante lezingen voor mantelzorgers en andere belangstellenden. Coaches van Het Ontmoetingscentrum en casemanagers Dementie vertellen over dementie en de bewegingsagoog van Lyvore laat u kennismaken met zorgrobot Zora. Het programma start die middag om 14.15 uur.

Meer informatie over deze en andere activiteiten in de activiteitenkalender


Quercus Kerstfair 2019

Op donderdag 19 december van 11.00 - 16.00 uur is de Quercus Kerstfair in Amersfoort. De opbrengsten zijn voor de BELEEF TV voor de bewoners.

Lees meer »

Baarnse Banenmarkt - 25-11-2019

Ben je op zoek naar een baan? Zoek je een leer-werkplek of wil je je orienteren wat de arbeidsmarkt je allemaal biedt? Kom dan langs en praat met verschillende werkgevers uit de regio. Zo kan Lyvore jou alles vertellen over het werken in de ouderenzorg. Maar ook voor leertrajecten, modulair leren of doorgroeimogelijkheden kun je onze recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries aanschieten.

Lees meer »