Veel activiteiten in Baarn en Soest tijdens de week van de Dementie

Van maandag 17 t/m vrijdag 21 september is de week van de Dementie. In de gemeenten Baarn en Soest wordt door diverse organisaties een week vol activiteiten georganiseerd.

Zo bent u welkom in Het Ontmoetingscentrum Soest, Dalplein 2, om te luisteren naar twee interessante lezingen voor mantelzorgers en andere belangstellenden. Coaches van Het Ontmoetingscentrum en casemanagers Dementie vertellen over dementie en de bewegingsagoog van Lyvore laat u kennismaken met zorgrobot Zora. Het programma start die middag om 14.15 uur.

Meer informatie over deze en andere activiteiten in de activiteitenkalender


Baarnse Banenmarkt 12 november 2018

Ook Lyvore is aanwezig op de Banenmarkt in Baarn op 12 november a.s. waar werkgevers en werkzoekenden uit de regio met elkaar in gesprek gaan. In dit initiatief van wethouder Erwin Jansma werken de Gemeente Baarn, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) en Werkgevers nauw samen om werkzoekenden aan een mooie baan te helpen.

Lees meer »

Feestelijk jubileum: Santvoorde bestaat 50 jaar!

Met cliënten, vrijwilligers en medewerkers wordt vrijdag 2 november het 50-jarig bestaan gevierd van wonen met zorg-locatie Santvoorde.

Lees meer »