Dierenverblijf bij Molenschot feestelijk geopend

De dierenweide bij Molenschot wordt dagelijks bezocht door bewoners van Molenschot en buurtbewoners, die daar veel plezier aan beleven. Het dierenverblijf in de weide was na jaren aan vervanging toe. Door sponsorgeld van o.a. de Vriendenstichting Molenschot, bouwbedrijf Huurdeman, Lidl Weegbreestraat, ABN AMRO, bakkerij Verkley, Voskuilen, Smorenburg en nog vele andere (lokale) bedrijven en particuliere sponsors, is door JohnnyBlue een mooi, nieuw dierenverblijf neergezet.

Op 22 september is het nieuwe dierenverblijf officieel geopend. Ondanks het regenachtige weer was het een feestelijke gebeurtenis met muziek van de Zingende Jukebox. 

Opening Dierenweide 22-9-2018 (4)

Alle sponsors hartelijk dank!

 

Feestelijke prijsuitreiking in Molenschot

Bewoners van Molenschot waren in groten getale aanwezig dinsdagochtend 19 februari bij de prijsuitreiking van het Nationaal Ouderenfonds aan de winnares van de wedstrijd 'Jongeren portretteren ouderen'. Basisschool De Egelantier uit Soest heeft aan de wedstrijd meegedaan en een van de leerlingen heeft de landelijke prijs voor de middenbouw gewonnen. Bewoners van Molenschot waren de 'modellen'.

Lees meer »

Netwerkcafe voor de zorg

Ben je geinteresseerd in werken in de zorg? Wil je je orienteren wat de mogelijkheden zijn? Kom dan donderdag 14 februari a.s. naar het Netwerkcafe van UtrechtZorg in Baarn. Ook Lyvore is van de partij en vertelt je graag alles over de baan- en leermogelijkheden.

Lees meer »