Dierenverblijf bij Molenschot feestelijk geopend

De dierenweide bij Molenschot wordt dagelijks bezocht door bewoners van Molenschot en buurtbewoners, die daar veel plezier aan beleven. Het dierenverblijf in de weide was na jaren aan vervanging toe. Door sponsorgeld van o.a. de Vriendenstichting Molenschot, bouwbedrijf Huurdeman, Lidl Weegbreestraat, ABN AMRO, bakkerij Verkley, Voskuilen, Smorenburg en nog vele andere (lokale) bedrijven en particuliere sponsors, is door JohnnyBlue een mooi, nieuw dierenverblijf neergezet.

Op 22 september is het nieuwe dierenverblijf officieel geopend. Ondanks het regenachtige weer was het een feestelijke gebeurtenis met muziek van de Zingende Jukebox. 

Opening Dierenweide 22-9-2018 (4)

Alle sponsors hartelijk dank!

 

Kunstprogramma pop-up museum De Ontdekking.

Voor bewoners van Lyvore zijn de voorstellingen gratis, overige bezoekers vragen we een kleine bijdrage. Iedereen, ook bewoners, svp aanmelden via www.museumdeontdekking.nl. Bij sommige voorstellingen of workshops zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet.

Lees meer »

Samenwerking ketenzorg dementie Baarn-Soest

Donderdag 21 maart jl. is een nieuwe intentieverklaring ketenzorg Dementie Baarn-Soest ondertekend.

Lees meer »