Dierenverblijf bij Molenschot feestelijk geopend

De dierenweide bij Molenschot wordt dagelijks bezocht door bewoners van Molenschot en buurtbewoners, die daar veel plezier aan beleven. Het dierenverblijf in de weide was na jaren aan vervanging toe. Door sponsorgeld van o.a. de Vriendenstichting Molenschot, bouwbedrijf Huurdeman, Lidl Weegbreestraat, ABN AMRO, bakkerij Verkley, Voskuilen, Smorenburg en nog vele andere (lokale) bedrijven en particuliere sponsors, is door JohnnyBlue een mooi, nieuw dierenverblijf neergezet.

Op 22 september is het nieuwe dierenverblijf officieel geopend. Ondanks het regenachtige weer was het een feestelijke gebeurtenis met muziek van de Zingende Jukebox. 

Opening Dierenweide 22-9-2018 (4)

Alle sponsors hartelijk dank!

 

Baarnse Banenmarkt 12 november 2018

Ook Lyvore is aanwezig op de Banenmarkt in Baarn op 12 november a.s. waar werkgevers en werkzoekenden uit de regio met elkaar in gesprek gaan. In dit initiatief van wethouder Erwin Jansma werken de Gemeente Baarn, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) en Werkgevers nauw samen om werkzoekenden aan een mooie baan te helpen.

Lees meer »

Feestelijk jubileum: Santvoorde bestaat 50 jaar!

Met cliënten, vrijwilligers en medewerkers wordt vrijdag 2 november het 50-jarig bestaan gevierd van wonen met zorg-locatie Santvoorde.

Lees meer »