Nationale Ouderendag bij Lyvore

Op verschillende locaties van Lyvore worden vrijdag 5 oktober activiteiten georganiseerd.

Zo organiseert Het Ontmoetingscentrum Soest een gezellige middag met poffertjes en muziek in restaurant Dalzicht in Molenschot. Radio Baarn FM is aanwezig en zorgt voor de muziek. Favoriete nummers die u graag hoort, kunt u bij hen aanvragen. Vrijwilligers zijn die middag druk met het bakken van heerlijke poffertjes.
Heeft u zin in een leuke middag, dan bent u vanaf 14.30 uur van harte welkom!

                                Zorgpalet-014

In Baarn in Santvoorde wordt de Nationale Ouderendag ook niet vergeten. Alle bewoners worden daar vrijdagmiddag verrast met wat lekkers.

Feestelijke prijsuitreiking in Molenschot

Bewoners van Molenschot waren in groten getale aanwezig dinsdagochtend 19 februari bij de prijsuitreiking van het Nationaal Ouderenfonds aan de winnares van de wedstrijd 'Jongeren portretteren ouderen'. Basisschool De Egelantier uit Soest heeft aan de wedstrijd meegedaan en een van de leerlingen heeft de landelijke prijs voor de middenbouw gewonnen. Bewoners van Molenschot waren de 'modellen'.

Lees meer »

Netwerkcafe voor de zorg

Ben je geinteresseerd in werken in de zorg? Wil je je orienteren wat de mogelijkheden zijn? Kom dan donderdag 14 februari a.s. naar het Netwerkcafe van UtrechtZorg in Baarn. Ook Lyvore is van de partij en vertelt je graag alles over de baan- en leermogelijkheden.

Lees meer »