Nationale Ouderendag bij Lyvore

Op verschillende locaties van Lyvore worden vrijdag 5 oktober activiteiten georganiseerd.

Zo organiseert Het Ontmoetingscentrum Soest een gezellige middag met poffertjes en muziek in restaurant Dalzicht in Molenschot. Radio Baarn FM is aanwezig en zorgt voor de muziek. Favoriete nummers die u graag hoort, kunt u bij hen aanvragen. Vrijwilligers zijn die middag druk met het bakken van heerlijke poffertjes.
Heeft u zin in een leuke middag, dan bent u vanaf 14.30 uur van harte welkom!

                                Zorgpalet-014

In Baarn in Santvoorde wordt de Nationale Ouderendag ook niet vergeten. Alle bewoners worden daar vrijdagmiddag verrast met wat lekkers.

Baarnse Banenmarkt 12 november 2018

Ook Lyvore is aanwezig op de Banenmarkt in Baarn op 12 november a.s. waar werkgevers en werkzoekenden uit de regio met elkaar in gesprek gaan. In dit initiatief van wethouder Erwin Jansma werken de Gemeente Baarn, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) en Werkgevers nauw samen om werkzoekenden aan een mooie baan te helpen.

Lees meer »

Feestelijk jubileum: Santvoorde bestaat 50 jaar!

Met cliënten, vrijwilligers en medewerkers wordt vrijdag 2 november het 50-jarig bestaan gevierd van wonen met zorg-locatie Santvoorde.

Lees meer »