Lyvore hijst vandaag de regenboogvlag

Hiermee geven en vragen we aandacht voor homoseksualiteit onder ouderen. Waardevol ouder worden geldt namelijk voor iedereen, ongeacht geaardheid, ras of ... Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en zich geaccepteerd en (sociaal) veilig voelen! Waar ter wereld je ook woont, dus ook binnen de woonzorglocaties van Lyvore.
Donderdag 11 oktober is het de 'Internationale Coming Out Day'. Er vinden  wereldwijd activiteiten plaats om aandacht te vragen voor en voorlichting te geven over homoseksualiteit.  

Hijsen regenboogvlag MS        Regenboogvlag in top


LHBT  LHBT ComingOutParty vindt plaats op vrijdag 12 oktober in Cafe d'Oude Enghe in Soest

Baarnse Banenmarkt 12 november 2018

Ook Lyvore is aanwezig op de Banenmarkt in Baarn op 12 november a.s. waar werkgevers en werkzoekenden uit de regio met elkaar in gesprek gaan. In dit initiatief van wethouder Erwin Jansma werken de Gemeente Baarn, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) en Werkgevers nauw samen om werkzoekenden aan een mooie baan te helpen.

Lees meer »

Feestelijk jubileum: Santvoorde bestaat 50 jaar!

Met cliënten, vrijwilligers en medewerkers wordt vrijdag 2 november het 50-jarig bestaan gevierd van wonen met zorg-locatie Santvoorde.

Lees meer »