Lyvore hijst vandaag de regenboogvlag

Hiermee geven en vragen we aandacht voor homoseksualiteit onder ouderen. Waardevol ouder worden geldt namelijk voor iedereen, ongeacht geaardheid, ras of ... Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en zich geaccepteerd en (sociaal) veilig voelen! Waar ter wereld je ook woont, dus ook binnen de woonzorglocaties van Lyvore.
Donderdag 11 oktober is het de 'Internationale Coming Out Day'. Er vinden  wereldwijd activiteiten plaats om aandacht te vragen voor en voorlichting te geven over homoseksualiteit.  

Hijsen regenboogvlag MS        Regenboogvlag in top


LHBT  LHBT ComingOutParty vindt plaats op vrijdag 12 oktober in Cafe d'Oude Enghe in Soest

Feestelijke prijsuitreiking in Molenschot

Bewoners van Molenschot waren in groten getale aanwezig dinsdagochtend 19 februari bij de prijsuitreiking van het Nationaal Ouderenfonds aan de winnares van de wedstrijd 'Jongeren portretteren ouderen'. Basisschool De Egelantier uit Soest heeft aan de wedstrijd meegedaan en een van de leerlingen heeft de landelijke prijs voor de middenbouw gewonnen. Bewoners van Molenschot waren de 'modellen'.

Lees meer »

Netwerkcafe voor de zorg

Ben je geinteresseerd in werken in de zorg? Wil je je orienteren wat de mogelijkheden zijn? Kom dan donderdag 14 februari a.s. naar het Netwerkcafe van UtrechtZorg in Baarn. Ook Lyvore is van de partij en vertelt je graag alles over de baan- en leermogelijkheden.

Lees meer »