Lyvore hijst vandaag de regenboogvlag

Hiermee geven en vragen we aandacht voor homoseksualiteit onder ouderen. Waardevol ouder worden geldt namelijk voor iedereen, ongeacht geaardheid, ras of ... Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en zich geaccepteerd en (sociaal) veilig voelen! Waar ter wereld je ook woont, dus ook binnen de woonzorglocaties van Lyvore.
Donderdag 11 oktober is het de 'Internationale Coming Out Day'. Er vinden  wereldwijd activiteiten plaats om aandacht te vragen voor en voorlichting te geven over homoseksualiteit.  

Hijsen regenboogvlag MS        Regenboogvlag in top


LHBT  LHBT ComingOutParty vindt plaats op vrijdag 12 oktober in Cafe d'Oude Enghe in Soest

Kunstprogramma pop-up museum De Ontdekking.

Voor bewoners van Lyvore zijn de voorstellingen gratis, overige bezoekers vragen we een kleine bijdrage. Iedereen, ook bewoners, svp aanmelden via www.museumdeontdekking.nl. Bij sommige voorstellingen of workshops zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet.

Lees meer »

Samenwerking ketenzorg dementie Baarn-Soest

Donderdag 21 maart jl. is een nieuwe intentieverklaring ketenzorg Dementie Baarn-Soest ondertekend.

Lees meer »