Feestelijk jubileum: Santvoorde bestaat 50 jaar!

Baarn ontstond in de 12e eeuw als een groep van zo'n 20 boerderijen. Precies op de plek waar ooit een van die boerderijen heeft gestaan, herrees zo'n 50 jaar geleden het 'bejaardenhuis' Santvoorde. Ruim 100 bewoners vanaf 65 jaar deelden destijds lief en leed met elkaar.

2

In 1996 is Santvoorde grondig gerenoveerd, waardoor de appartementen meer aansloten bij de eisen en wensen van een wonen met zorg-locatie.

Speciaal voor een selecte groep cliënten van Lyvore en genodigden wordt het 50-jarig bestaan feestelijk gevierd. Zo kunnen gasten zich laten vereeuwigen door een officiële portretfotografe en is er een besloten optreden van Willeke Alberti. 

Baarnse Banenmarkt 12 november 2018

Ook Lyvore is aanwezig op de Banenmarkt in Baarn op 12 november a.s. waar werkgevers en werkzoekenden uit de regio met elkaar in gesprek gaan. In dit initiatief van wethouder Erwin Jansma werken de Gemeente Baarn, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) en Werkgevers nauw samen om werkzoekenden aan een mooie baan te helpen.

Lees meer »

Feestelijk jubileum: Santvoorde bestaat 50 jaar!

Met cliënten, vrijwilligers en medewerkers wordt vrijdag 2 november het 50-jarig bestaan gevierd van wonen met zorg-locatie Santvoorde.

Lees meer »