Feestelijk jubileum: Santvoorde bestaat 50 jaar!

Baarn ontstond in de 12e eeuw als een groep van zo'n 20 boerderijen. Precies op de plek waar ooit een van die boerderijen heeft gestaan, herrees zo'n 50 jaar geleden het 'bejaardenhuis' Santvoorde. Ruim 100 bewoners vanaf 65 jaar deelden destijds lief en leed met elkaar.

2

In 1996 is Santvoorde grondig gerenoveerd, waardoor de appartementen meer aansloten bij de eisen en wensen van een wonen met zorg-locatie.

Speciaal voor een selecte groep cliënten van Lyvore en genodigden wordt het 50-jarig bestaan feestelijk gevierd. Zo kunnen gasten zich laten vereeuwigen door een officiële portretfotografe en is er een besloten optreden van Willeke Alberti. 

Lyvore ontvangt studenten MBO Amersfoort

Een bus met 20 tweedejaars MBO-studenten (VIG en MZ) kwam op bezoek bij Lyvore in het kader van de week van Zorg en Welzijn. De studenten maakten niet alleen kennis met Lyvore, maar ook met enkele zorginnovaties: zorgrobots James en Zora en de crdl.

Lees meer »

Week van Zorg en Welzijn

Lyvore organiseert tijdens de Week van Zorg en Welzijn op verschillende locaties allerlei activiteiten. Op locatie Santvoorde in Baarn staan donderdagmiddag vanaf 15.00 uur de deuren open en kunt u een gymles op muziek volgen. Op de Plataan in Amersfoort werden interessante workshops georganiseerd.

Lees meer »