Baarnse Banenmarkt 12 november 2018Werkzoekenden zijn welkom van 9.30 tot 13.00 uur in Theater de Speeldoos aan de Rembrandtlaan in Baarn. Na de opening door Erwin Jansma komt het WSP regio Amersfoort aan het woord. Vervolgens vertellen werkgevers welke vacatures zij open hebben staan en naar wie zij op zoek zijn.

Jolanda de Vries, HR adviseur Lyvore:
"Wij kunnen je op de banenmarkt alles vertellen over het werken in de zorg. Heb je (nog) geen zorgdiploma? Geen probleem. Er zijn mooie leer/werktrajecten met als einddoel een diploma én een baan.
Maar ook voor niet-zorg gerelateerde functies hebben wij hard nieuwe collega's nodig. Onze collega's verwelkomen je van harte!"

 Aanmelden voor Banenmarkt
Werkzoekenden uit de gehele arbeidsmarktregio Amersfoort zijn op 12 november welkom tussen 9.30 en 13.00 uur in theater de Speeldoos, Rembrandtlaan 35 in Baarn. Zij moeten zich wel aanmelden via het aanmeldformulier op de website https://www.wspregioamersfoort.nl/aanmelden/

Baarnse Banenmarkt 12 november 2018

Ook Lyvore is aanwezig op de Banenmarkt in Baarn op 12 november a.s. waar werkgevers en werkzoekenden uit de regio met elkaar in gesprek gaan. In dit initiatief van wethouder Erwin Jansma werken de Gemeente Baarn, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) en Werkgevers nauw samen om werkzoekenden aan een mooie baan te helpen.

Lees meer »

Feestelijk jubileum: Santvoorde bestaat 50 jaar!

Met cliënten, vrijwilligers en medewerkers wordt vrijdag 2 november het 50-jarig bestaan gevierd van wonen met zorg-locatie Santvoorde.

Lees meer »