Baarnse BanenmarktWerkzoekenden zijn welkom van 9.30 tot 13.00 uur in Theater de Speeldoos aan de Rembrandtlaan in Baarn. Na de opening door Erwin Jansma komt het WSP regio Amersfoort aan het woord. Vervolgens vertellen werkgevers welke vacatures zij open hebben staan en naar wie zij op zoek zijn.

Jolanda de Vries, HR adviseur Lyvore:
"Wij kunnen je op de banenmarkt alles vertellen over het werken in de zorg. Heb je (nog) geen zorgdiploma? Geen probleem. Er zijn mooie leer/werktrajecten met als einddoel een diploma én een baan.
Maar ook voor niet-zorg gerelateerde functies hebben wij hard nieuwe collega's nodig. Onze collega's verwelkomen je van harte!"

 Aanmelden voor Banenmarkt
Werkzoekenden uit de gehele arbeidsmarktregio Amersfoort zijn op 12 november welkom tussen 9.30 en 13.00 uur in theater de Speeldoos, Rembrandtlaan 35 in Baarn. Zij moeten zich wel aanmelden via het aanmeldformulier op de website https://www.wspregioamersfoort.nl/aanmelden/

Mantelzorgbijeenkomsten

Maatschappelijk werk zal maandelijks bijeenkomsten verzorgen voor mantelzorgers van bewoners binnen Lyvore.

Lees meer »

Speeddaten voor een (vakantie)baan: 18 juni 2019

Op zoek naar een baan voor korte of lange tijd? Wil je een goed salaris? En hou je van een schoon huis? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Lees meer »