Baarnse BanenmarktWerkzoekenden zijn welkom van 9.30 tot 13.00 uur in Theater de Speeldoos aan de Rembrandtlaan in Baarn. Na de opening door Erwin Jansma komt het WSP regio Amersfoort aan het woord. Vervolgens vertellen werkgevers welke vacatures zij open hebben staan en naar wie zij op zoek zijn.

Jolanda de Vries, HR adviseur Lyvore:
"Wij kunnen je op de banenmarkt alles vertellen over het werken in de zorg. Heb je (nog) geen zorgdiploma? Geen probleem. Er zijn mooie leer/werktrajecten met als einddoel een diploma én een baan.
Maar ook voor niet-zorg gerelateerde functies hebben wij hard nieuwe collega's nodig. Onze collega's verwelkomen je van harte!"

 Aanmelden voor Banenmarkt
Werkzoekenden uit de gehele arbeidsmarktregio Amersfoort zijn op 12 november welkom tussen 9.30 en 13.00 uur in theater de Speeldoos, Rembrandtlaan 35 in Baarn. Zij moeten zich wel aanmelden via het aanmeldformulier op de website https://www.wspregioamersfoort.nl/aanmelden/

Lyvore ontvangt studenten MBO Amersfoort

Een bus met 20 tweedejaars MBO-studenten (VIG en MZ) kwam op bezoek bij Lyvore in het kader van de week van Zorg en Welzijn. De studenten maakten niet alleen kennis met Lyvore, maar ook met enkele zorginnovaties: zorgrobots James en Zora en de crdl.

Lees meer »

Week van Zorg en Welzijn

Lyvore organiseert tijdens de Week van Zorg en Welzijn op verschillende locaties allerlei activiteiten. Op locatie Santvoorde in Baarn staan donderdagmiddag vanaf 15.00 uur de deuren open en kunt u een gymles op muziek volgen. Op de Plataan in Amersfoort werden interessante workshops georganiseerd.

Lees meer »