Feest voor het KlusPlus team Lyvore

Het KlusPlus team Lyvore doet naast horecaklussen in restaurant Dalzicht in Molenschot ook andere taken. De Amerpoort cliënten brengen en halen bewoners naar activiteiten, helpen mee bij dagactiviteiten, doen (kleine) boodschappen, maken samen met bewoners een ommetje of praatje, of helpen met de verzending van mailings. Ze zijn van alle markten thuis en zijn dagelijks aan het werk tot ieders tevredenheid.

                          Klusplus team

Vanmiddag wordt van 16.00 - 18.00 uur in restaurant Dalzicht deze succesvolle samenwerking feestelijk gevierd met een hapje, een drankje en live muziek. Ook een workshop beweging is mogelijk en er is een doorlopende fotovoorstelling.

Kunstprogramma pop-up museum De Ontdekking.

Voor bewoners van Lyvore zijn de voorstellingen gratis, overige bezoekers vragen we een kleine bijdrage. Iedereen, ook bewoners, svp aanmelden via www.museumdeontdekking.nl. Bij sommige voorstellingen of workshops zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet.

Lees meer »

Samenwerking ketenzorg dementie Baarn-Soest

Donderdag 21 maart jl. is een nieuwe intentieverklaring ketenzorg Dementie Baarn-Soest ondertekend.

Lees meer »