Feest voor het KlusPlus team Lyvore

Het KlusPlus team Lyvore doet naast horecaklussen in restaurant Dalzicht in Molenschot ook andere taken. De Amerpoort cliënten brengen en halen bewoners naar activiteiten, helpen mee bij dagactiviteiten, doen (kleine) boodschappen, maken samen met bewoners een ommetje of praatje, of helpen met de verzending van mailings. Ze zijn van alle markten thuis en zijn dagelijks aan het werk tot ieders tevredenheid.

                          Klusplus team

Vanmiddag wordt van 16.00 - 18.00 uur in restaurant Dalzicht deze succesvolle samenwerking feestelijk gevierd met een hapje, een drankje en live muziek. Ook een workshop beweging is mogelijk en er is een doorlopende fotovoorstelling.

Feestelijke prijsuitreiking in Molenschot

Bewoners van Molenschot waren in groten getale aanwezig dinsdagochtend 19 februari bij de prijsuitreiking van het Nationaal Ouderenfonds aan de winnares van de wedstrijd 'Jongeren portretteren ouderen'. Basisschool De Egelantier uit Soest heeft aan de wedstrijd meegedaan en een van de leerlingen heeft de landelijke prijs voor de middenbouw gewonnen. Bewoners van Molenschot waren de 'modellen'.

Lees meer »

Netwerkcafe voor de zorg

Ben je geinteresseerd in werken in de zorg? Wil je je orienteren wat de mogelijkheden zijn? Kom dan donderdag 14 februari a.s. naar het Netwerkcafe van UtrechtZorg in Baarn. Ook Lyvore is van de partij en vertelt je graag alles over de baan- en leermogelijkheden.

Lees meer »