Feest voor het KlusPlus team Lyvore

Het KlusPlus team Lyvore doet naast horecaklussen in restaurant Dalzicht in Molenschot ook andere taken. De Amerpoort cliënten brengen en halen bewoners naar activiteiten, helpen mee bij dagactiviteiten, doen (kleine) boodschappen, maken samen met bewoners een ommetje of praatje, of helpen met de verzending van mailings. Ze zijn van alle markten thuis en zijn dagelijks aan het werk tot ieders tevredenheid.

                          Klusplus team

Vanmiddag wordt van 16.00 - 18.00 uur in restaurant Dalzicht deze succesvolle samenwerking feestelijk gevierd met een hapje, een drankje en live muziek. Ook een workshop beweging is mogelijk en er is een doorlopende fotovoorstelling.

Senioren krijgen colleges in Het Ontmoetingscentrum Baarn

Op vrijdag 9, 16, 23 en 30 augustus wordt Het Ontmoetingscentrum Baarn in Santvoorde omgetoverd tot collegezaal voor senioren. Vier vrijdagen vertelt student-docente Dorien over haar vakgebied tijdens de collegereeks 'Scheikunde in het dagelijks leven'.

Lees meer »

Mantelzorgbijeenkomsten

Maatschappelijk werk zal maandelijks bijeenkomsten verzorgen voor mantelzorgers van bewoners binnen Lyvore.

Lees meer »