Senioren weer in de collegebank?

De colleges zijn toegankelijk voor alle geïnteresseerde inwoners van Baarn, deelnemers van dagbesteding bij Het Ontmoetingscentrum en de bewoners van Santvoorde.

De colleges zijn op 1 februari, 8 februari, 15 februari en 22 februari van
10.30 - 11.30 uur en worden gehouden in het restaurant van Ontmoetingscentrum Baarn, locatie Santvoorde. De kosten zijn € 2,50 per college.

Op www.oudgeleerdjonggedaan.nl vindt u meer informatie.

Feestelijke prijsuitreiking in Molenschot

Bewoners van Molenschot waren in groten getale aanwezig dinsdagochtend 19 februari bij de prijsuitreiking van het Nationaal Ouderenfonds aan de winnares van de wedstrijd 'Jongeren portretteren ouderen'. Basisschool De Egelantier uit Soest heeft aan de wedstrijd meegedaan en een van de leerlingen heeft de landelijke prijs voor de middenbouw gewonnen. Bewoners van Molenschot waren de 'modellen'.

Lees meer »

Netwerkcafe voor de zorg

Ben je geinteresseerd in werken in de zorg? Wil je je orienteren wat de mogelijkheden zijn? Kom dan donderdag 14 februari a.s. naar het Netwerkcafe van UtrechtZorg in Baarn. Ook Lyvore is van de partij en vertelt je graag alles over de baan- en leermogelijkheden.

Lees meer »