Alzheimer Cafés in de regio

Tijdens een bijeenkomst staat vaak een bepaald thema centraal. Zo kan het gaan over dementie en bewegen, dementie in relatie tot zorgtechnologie, of over het ontlasten van de mantelzorger.
Meer informatie kunt u vinden op www.welzijnbaarn.nl of www.alzheimer-nederland.nl

Lyvore ontvangt studenten MBO Amersfoort

Een bus met 20 tweedejaars MBO-studenten (VIG en MZ) kwam op bezoek bij Lyvore in het kader van de week van Zorg en Welzijn. De studenten maakten niet alleen kennis met Lyvore, maar ook met enkele zorginnovaties: zorgrobots James en Zora en de crdl.

Lees meer »

Week van Zorg en Welzijn

Lyvore organiseert tijdens de Week van Zorg en Welzijn op verschillende locaties allerlei activiteiten. Op locatie Santvoorde in Baarn staan donderdagmiddag vanaf 15.00 uur de deuren open en kunt u een gymles op muziek volgen. Op de Plataan in Amersfoort werden interessante workshops georganiseerd.

Lees meer »