Week van Zorg en Welzijn

Workshops bij De Plataan

Dinsdag 12 maart konden studenten van VMBO Element uit Amersfoort sfeer proeven bij De Plataan. Ze konden de handen uit de mouwen steken in de tuin van De Plataan, kennis maken met bewoners en beleven wat er zo leuk is aan werken en leren in de zorg.

Er werden verschillende interessante workshops gegeven. Naast het volgen van een van de workshops kregen de studenten een rondleiding in de kleinschalig wonen locatie van De Plataan, konden ze kennismaken met bezoekers van Het Ontmoetingscentrum en leren over wat 'Groen doet met je gezondheid'. 

Lyvore ontvangt studenten MBO Amersfoort

Een bus met 20 tweedejaars MBO-studenten (VIG en MZ) kwam op bezoek bij Lyvore in het kader van de week van Zorg en Welzijn. De studenten maakten niet alleen kennis met Lyvore, maar ook met enkele zorginnovaties: zorgrobots James en Zora en de crdl.

Lees meer »

Week van Zorg en Welzijn

Lyvore organiseert tijdens de Week van Zorg en Welzijn op verschillende locaties allerlei activiteiten. Op locatie Santvoorde in Baarn staan donderdagmiddag vanaf 15.00 uur de deuren open en kunt u een gymles op muziek volgen. Op de Plataan in Amersfoort werden interessante workshops georganiseerd.

Lees meer »