Week van Zorg en Welzijn

Workshops bij De Plataan

Dinsdag 12 maart konden studenten van VMBO Element uit Amersfoort sfeer proeven bij De Plataan. Ze konden de handen uit de mouwen steken in de tuin van De Plataan, kennis maken met bewoners en beleven wat er zo leuk is aan werken en leren in de zorg.

Er werden verschillende interessante workshops gegeven. Naast het volgen van een van de workshops kregen de studenten een rondleiding in de kleinschalig wonen locatie van De Plataan, konden ze kennismaken met bezoekers van Het Ontmoetingscentrum en leren over wat 'Groen doet met je gezondheid'. 

Senioren krijgen colleges in Het Ontmoetingscentrum Baarn

Op vrijdag 9, 16, 23 en 30 augustus wordt Het Ontmoetingscentrum Baarn in Santvoorde omgetoverd tot collegezaal voor senioren. Vier vrijdagen vertelt student-docente Dorien over haar vakgebied tijdens de collegereeks 'Scheikunde in het dagelijks leven'.

Lees meer »

Mantelzorgbijeenkomsten

Maatschappelijk werk zal maandelijks bijeenkomsten verzorgen voor mantelzorgers van bewoners binnen Lyvore.

Lees meer »