Week van Zorg en Welzijn

Workshops bij De Plataan

Dinsdag 12 maart konden studenten van VMBO Element uit Amersfoort sfeer proeven bij De Plataan. Ze konden de handen uit de mouwen steken in de tuin van De Plataan, kennis maken met bewoners en beleven wat er zo leuk is aan werken en leren in de zorg.

Er werden verschillende interessante workshops gegeven. Naast het volgen van een van de workshops kregen de studenten een rondleiding in de kleinschalig wonen locatie van De Plataan, konden ze kennismaken met bezoekers van Het Ontmoetingscentrum en leren over wat 'Groen doet met je gezondheid'. 

Speeddaten bij Lyvore - 28 mei 2019

Ben jij op zoek naar een baan als Hulp bij het huishouden? Voor de zomerperiode of voor een jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom dinsdagochtend 28 mei kennis maken en solliciteer gelijk!

Lees meer »

Kunstprogramma pop-up museum De Ontdekking.

Voor bewoners van Lyvore zijn de voorstellingen gratis, overige bezoekers vragen we een kleine bijdrage. Iedereen, ook bewoners, svp aanmelden via www.museumdeontdekking.nl. Bij sommige voorstellingen of workshops zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet.

Lees meer »