Samenwerking ketenzorg dementie Baarn-Soest

Op het gemeentehuis van Soest werd de vernieuwde intentieverklaring samenwerking ketenzorg Dementie Baarn-Soest ondertekend door alle ketenpartners en beide wethouders van de gemeentes Baarn en Soest, resp. Andre van Roshum en Liesa van Aalst-Veldman.

Een mooie basis voor goede samenwerking in onze regio. Doel is optimale zorg en ondersteuning voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, zodat zij nog zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

intentieverklaring ketenzorg Baarn-Soest

Kunstprogramma pop-up museum De Ontdekking.

Voor bewoners van Lyvore zijn de voorstellingen gratis, overige bezoekers vragen we een kleine bijdrage. Iedereen, ook bewoners, svp aanmelden via www.museumdeontdekking.nl. Bij sommige voorstellingen of workshops zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet.

Lees meer »

Samenwerking ketenzorg dementie Baarn-Soest

Donderdag 21 maart jl. is een nieuwe intentieverklaring ketenzorg Dementie Baarn-Soest ondertekend.

Lees meer »