Speeddaten bij Lyvore - 28 mei 2019

Wil jij écht iets betekenen voor anderen?
Heb jij een luisterend oor, een kritische blik maar bovenal een aanpakkers mentaliteit?
En hou je van een schoon huis? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Hulp bij het huishouden

Soest/Baarn, Zorg aan huis WMO Huishouding
Parttime, 15-24 uur per week


Niet alleen zoeken we nieuwe collega's voor langere tijd – minimaal een jaar – maar ook voor de zomervakantie. Onze cliënten hebben jou nodig, en hard ook!

Wil jij weten of het werk als Hulp bij het huishouden iets voor je is? Wil je direct solliciteren en jouw mogelijkheden als nieuwe collega met ons bespreken? Wil je voor langere tijd werken of alleen in de zomerperiode (2-6 weken)? Meld je dan aan voor de speeddate op dinsdagochtend 28 mei 2019 in Soest. Dan vertellen wij je alles over het werk, de uitdagingen maar ook wat wij je te bieden hebben als het gaat om bijvoorbeeld salaris. Ben je daarna nog steeds enthousiast, dan kun je gelijk in gesprek met één van de collega's en solliciteren naar de baan van jouw wensen.

Aanmelden

Wil je bij de speeddate aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via werkenbij@lyvore.nl
Als je jouw CV gelijk meestuurt, dan ontvang je van ons per mail een uitnodiging met locatie en tijdstip.

We ontmoeten je graag 28 mei 2019!

Het WSP weet wat belangrijk is bij ons

“Ik denk dat we hele goede kandidaten via het WSP kunnen krijgen. Potentiele collega’s die we anders niet kunnen bereiken. Het zijn waardevolle werknemers die hier wel degelijk wat kunnen betekenen,” vertelt Jolanda de Vries, HR adviseur bij Lyvore. Als ambassadeur is Jolanda aangesloten bij de werkgeverscampagne van het WSP.

Lees meer »

Week van de Dementie bij het Ontmoetingscentrum Baarn

Tijdens de Week van de Dementie van 16 September tot en met 20 september heeft het Ontmoetingscentrum Baarn een mooi programma samengesteld.

Lees meer »