Speeddaten bij Lyvore - 28 mei 2019

Wil jij écht iets betekenen voor anderen?
Heb jij een luisterend oor, een kritische blik maar bovenal een aanpakkers mentaliteit?
En hou je van een schoon huis? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Hulp bij het huishouden

Soest/Baarn, Zorg aan huis WMO Huishouding
Parttime, 15-24 uur per week


Niet alleen zoeken we nieuwe collega's voor langere tijd – minimaal een jaar – maar ook voor de zomervakantie. Onze cliënten hebben jou nodig, en hard ook!

Wil jij weten of het werk als Hulp bij het huishouden iets voor je is? Wil je direct solliciteren en jouw mogelijkheden als nieuwe collega met ons bespreken? Wil je voor langere tijd werken of alleen in de zomerperiode (2-6 weken)? Meld je dan aan voor de speeddate op dinsdagochtend 28 mei 2019 in Soest. Dan vertellen wij je alles over het werk, de uitdagingen maar ook wat wij je te bieden hebben als het gaat om bijvoorbeeld salaris. Ben je daarna nog steeds enthousiast, dan kun je gelijk in gesprek met één van de collega's en solliciteren naar de baan van jouw wensen.

Aanmelden

Wil je bij de speeddate aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via werkenbij@lyvore.nl
Als je jouw CV gelijk meestuurt, dan ontvang je van ons per mail een uitnodiging met locatie en tijdstip.

We ontmoeten je graag 28 mei 2019!

Speeddaten bij Lyvore - 28 mei 2019

Ben jij op zoek naar een baan als Hulp bij het huishouden? Voor de zomerperiode of voor een jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom dinsdagochtend 28 mei kennis maken en solliciteer gelijk!

Lees meer »

Kunstprogramma pop-up museum De Ontdekking.

Voor bewoners van Lyvore zijn de voorstellingen gratis, overige bezoekers vragen we een kleine bijdrage. Iedereen, ook bewoners, svp aanmelden via www.museumdeontdekking.nl. Bij sommige voorstellingen of workshops zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet.

Lees meer »