Wil jij een scooter, electrische fiets, smartphone of stedentrip?

Jij een mooi cadeau, wij een nieuwe collega!

Als je als Verzorgende IG, Verpleegkundige niveau 4/4+/5 of 6 één van onze teams komt versterken, dan mag jij een keuze maken uit één van deze mooie cadeaus. Dat doen wij omdat wij jouw kwaliteiten nodig hebben om goede zorg en welzijn aan onze bewoners en cliënten te kunnen blijven bieden. En omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij voor jou een mooie, nieuwe uitdaging hebben.

Natuurlijk begrijpen wij best dat het eng is om over te stappen naar een nieuwe baan. Of dat het spannend is als je net je Verzorgende IG of Verpleegkundige diploma in handen hebt, te solliciteren. Toch vragen wij je dit te overwegen en bij ons eens op de koffie te komen om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Matchen wij? Dan mag jij een cadeau ter waarde van maximaal € 1.500,- uitkiezen* !

*Vraag naar de voorwaarden. 

Senioren krijgen colleges in Het Ontmoetingscentrum Baarn

Op vrijdag 9, 16, 23 en 30 augustus wordt Het Ontmoetingscentrum Baarn in Santvoorde omgetoverd tot collegezaal voor senioren. Vier vrijdagen vertelt student-docente Dorien over haar vakgebied tijdens de collegereeks 'Scheikunde in het dagelijks leven'.

Lees meer »

Mantelzorgbijeenkomsten

Maatschappelijk werk zal maandelijks bijeenkomsten verzorgen voor mantelzorgers van bewoners binnen Lyvore.

Lees meer »