Wil jij een scooter, electrische fiets of smartphone?

Jij een mooi cadeau, wij een nieuwe collega!

Als je als Verzorgende IG, Verpleegkundige niveau 4/4+/5 of 6 één van onze teams komt versterken, dan mag jij een keuze maken uit één van deze mooie cadeaus. Dat doen wij omdat wij jouw kwaliteiten nodig hebben om goede zorg en welzijn aan onze bewoners en cliënten te kunnen blijven bieden. En omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij voor jou een mooie, nieuwe uitdaging hebben.

Natuurlijk begrijpen wij best dat het eng is om over te stappen naar een nieuwe baan. Of dat het spannend is als je net je Verzorgende IG of Verpleegkundige diploma in handen hebt, te solliciteren. Toch vragen wij je dit te overwegen en bij ons eens op de koffie te komen om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Matchen wij? Dan mag jij een cadeau ter waarde van maximaal € 1.500,- uitkiezen* !

*Vraag naar de voorwaarden. 

Baarnse Banenmarkt - 25-11-2019

Ben je op zoek naar een baan? Zoek je een leer-werkplek of wil je je orienteren wat de arbeidsmarkt je allemaal biedt? Kom dan langs en praat met verschillende werkgevers uit de regio. Zo kan Lyvore jou alles vertellen over het werken in de ouderenzorg. Maar ook voor leertrajecten, modulair leren of doorgroeimogelijkheden kun je onze recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries aanschieten.

Lees meer »

Kom terug in de zorg - koffiemoment

Recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries zitten klaar om alle vragen over terugkeren in de ouderenzorg te bespreken. Van aantal uur, tot loopbaantraject. Van opleidingsmogelijkheden tot arbeidsvoorwaarden. Alles kan besproken worden.

Lees meer »