Week van de Dementie bij het Ontmoetingscentrum Baarn

Komt u deze week gezellig koffie drinken. U bent elke dag van 10.00-11.30 uur van harte welkom op onze koffie-ochtend in de recreatiezaal van Santvoorde, Troelstralaan 1.

Dit jaar is het thema van de Week van de Dementie 'Samen bewegen'. Maandag kunt u koersballen, dinsdag kunt u bewegen met Angele, woensdag bent u welkom bij de opname van het muziekprogramma van Baarn FM, donderdag begeleidt Bart gymen op muziek en vrijdag staat een spetterend optreden van The Golden Oldies op het programma.

Meer informatie vind u in het volledige programma.

Het WSP weet wat belangrijk is bij ons

“Ik denk dat we hele goede kandidaten via het WSP kunnen krijgen. Potentiele collega’s die we anders niet kunnen bereiken. Het zijn waardevolle werknemers die hier wel degelijk wat kunnen betekenen,” vertelt Jolanda de Vries, HR adviseur bij Lyvore. Als ambassadeur is Jolanda aangesloten bij de werkgeverscampagne van het WSP.

Lees meer »

Week van de Dementie bij het Ontmoetingscentrum Baarn

Tijdens de Week van de Dementie van 16 September tot en met 20 september heeft het Ontmoetingscentrum Baarn een mooi programma samengesteld.

Lees meer »