Week van de Dementie bij het Ontmoetingscentrum Baarn

Komt u deze week gezellig koffie drinken. U bent elke dag van 10.00-11.30 uur van harte welkom op onze koffie-ochtend in de recreatiezaal van Santvoorde, Troelstralaan 1.

Dit jaar is het thema van de Week van de Dementie 'Samen bewegen'. Maandag kunt u koersballen, dinsdag kunt u bewegen met Angele, woensdag bent u welkom bij de opname van het muziekprogramma van Baarn FM, donderdag begeleidt Bart gymen op muziek en vrijdag staat een spetterend optreden van The Golden Oldies op het programma.

Meer informatie vind u in het volledige programma.

Quercus Kerstfair 2019

Op donderdag 19 december van 11.00 - 16.00 uur is de Quercus Kerstfair in Amersfoort. De opbrengsten zijn voor de BELEEF TV voor de bewoners.

Lees meer »

Baarnse Banenmarkt - 25-11-2019

Ben je op zoek naar een baan? Zoek je een leer-werkplek of wil je je orienteren wat de arbeidsmarkt je allemaal biedt? Kom dan langs en praat met verschillende werkgevers uit de regio. Zo kan Lyvore jou alles vertellen over het werken in de ouderenzorg. Maar ook voor leertrajecten, modulair leren of doorgroeimogelijkheden kun je onze recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries aanschieten.

Lees meer »