Het WSP weet wat belangrijk is bij ons

 “We hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid en zijn één van de grootste werkgevers in Soest. Het is daarom ook belangrijk dat we middenin de maatschappij staan.”

In de zorg staan op dit moment veel vacatures open. Ook Lyvore zoekt nieuwe collega’s voor verschillende afdelingen. Lyvore kent als geen ander de weg op het gebied van ouderenzorg, revalidatie en dementiezorg en is op zoek naar medewerkers voor de wooncentra, in de zorg aan huis, op de ontmoetingscentra en bij Geriatrische revalidatie. Lyvore organiseert zelf regelmatig een banenmarkt en werkt daarbij ook nauw samen met het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort.
Lees hier verder

Het WSP weet wat belangrijk is bij ons

“Ik denk dat we hele goede kandidaten via het WSP kunnen krijgen. Potentiele collega’s die we anders niet kunnen bereiken. Het zijn waardevolle werknemers die hier wel degelijk wat kunnen betekenen,” vertelt Jolanda de Vries, HR adviseur bij Lyvore. Als ambassadeur is Jolanda aangesloten bij de werkgeverscampagne van het WSP.

Lees meer »

Week van de Dementie bij het Ontmoetingscentrum Baarn

Tijdens de Week van de Dementie van 16 September tot en met 20 september heeft het Ontmoetingscentrum Baarn een mooi programma samengesteld.

Lees meer »