Het WSP weet wat belangrijk is bij ons

 “We hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid en zijn één van de grootste werkgevers in Soest. Het is daarom ook belangrijk dat we middenin de maatschappij staan.”

In de zorg staan op dit moment veel vacatures open. Ook Lyvore zoekt nieuwe collega’s voor verschillende afdelingen. Lyvore kent als geen ander de weg op het gebied van ouderenzorg, revalidatie en dementiezorg en is op zoek naar medewerkers voor de wooncentra, in de zorg aan huis, op de ontmoetingscentra en bij Geriatrische revalidatie. Lyvore organiseert zelf regelmatig een banenmarkt en werkt daarbij ook nauw samen met het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort.
Lees hier verder

Baarnse Banenmarkt - 25-11-2019

Ben je op zoek naar een baan? Zoek je een leer-werkplek of wil je je orienteren wat de arbeidsmarkt je allemaal biedt? Kom dan langs en praat met verschillende werkgevers uit de regio. Zo kan Lyvore jou alles vertellen over het werken in de ouderenzorg. Maar ook voor leertrajecten, modulair leren of doorgroeimogelijkheden kun je onze recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries aanschieten.

Lees meer »

Kom terug in de zorg - koffiemoment

Recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries zitten klaar om alle vragen over terugkeren in de ouderenzorg te bespreken. Van aantal uur, tot loopbaantraject. Van opleidingsmogelijkheden tot arbeidsvoorwaarden. Alles kan besproken worden.

Lees meer »