'Van Passie naar Droombaan'

Dat kan bij Lyvore!


Sinds de energieke en toffee opnamedag in samenwerking met New Day Productions, kijken we uit naar de ongetwijfeld inspirerende uitzending van RTL4 ' Van Passie naar Droombaan', zaterdag 28 September a.s. om 16.00 uur. Jij kijkt toch ook?

Met dank aan onze Lyvore sterren Bianca, Bart, Alim en Bram.

Trailer: Van Passie naar Droombaan
Foto van Passie naar Droombaan

"Van de handel in brocante naar ouderen helpen onder de douche"

Een prachtig artikel vandaag in het AD over zij-instromers met passie voor de ouderenzorg. Samen met Mirjam Berntsen volgt Wessel het modulair opleiden traject, een samenwerking tussen MBO Amersfoort, ROC Midden-Nederland en zes zorginstellingen in de regio (waaronder Lyvore). Wil je weten waarom Mirjam en Wessel gekozen hebben voor de zorg? Lees dan gerust het artikel

Lees meer »

Lyvore Werkgever van de Maand

Jouw werk doet ertoe! Cliënten ontmoeten Lyvore wanneer ze voor moeilijke keuzes staan. Grote beslissingen, vaak op moeilijke momenten in het leven. Werk je voor Lyvore, dan maak je deel uit van die belangrijke momenten.

Lees meer »