Nationale ouderendag 1-10-2019

Zelf de regie houden

Op Nationale Ouderendag, 1 oktober, draait het om het vervullen van de individuele wensen van ouderen, variërend van op bezoek kunnen bij een familielid, het bijwonen en een concert of een andere bijzondere wens. Bij Lyvore proberen we niet eenmalig een wens te vervullen, maar hebben we dit geïntegreerd in onze aanpak.

Lyvore wil ouderen graag ondersteunen zo waardevol mogelijk ouder te kunnen worden. Daarbij hoort zelf regie kunnen houden op het leven en zelf keuzes kunnen maken.

We werken vanuit de relatiedriehoek cliënt-familie/naasten-professional. De samenwerking en verbondenheid in deze relatiedriehoek is de basis voor de begeleiding, zorg- en dienstverlening die Lyvore biedt.

Ben je een zorgprofessional en wil je hier meer over weten of deze aanpak zelf ervaren door een dagje mee te lopen? Bel of mail één van onze recruiters, Jolanda de Vries 06 – 232 46 391 of Noortje Linden 06 – 120 25 237 of werkenbij@lyvore.nl. We ontmoeten je graag!

Baarnse Banenmarkt - 25-11-2019

Ben je op zoek naar een baan? Zoek je een leer-werkplek of wil je je orienteren wat de arbeidsmarkt je allemaal biedt? Kom dan langs en praat met verschillende werkgevers uit de regio. Zo kan Lyvore jou alles vertellen over het werken in de ouderenzorg. Maar ook voor leertrajecten, modulair leren of doorgroeimogelijkheden kun je onze recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries aanschieten.

Lees meer »

Kom terug in de zorg - koffiemoment

Recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries zitten klaar om alle vragen over terugkeren in de ouderenzorg te bespreken. Van aantal uur, tot loopbaantraject. Van opleidingsmogelijkheden tot arbeidsvoorwaarden. Alles kan besproken worden.

Lees meer »