Baarnse Banenmarkt - 25-11-2019

Gemeente Baarn & WSP regio Amersfoort organiseren op maandag 25 november 2019 in Theater de Speeldoos een ' Baarnse Banenmarkt'.

Ben je op zoek naar een baan? Zoek je een leer-werkplek of wil je je orienteren wat de arbeidsmarkt je allemaal biedt? Kom dan langs en praat met verschillende werkgevers uit de regio. Zo kan Lyvore jou alles vertellen over het werken in de ouderenzorg. Maar ook voor leertrajecten, modulair leren of doorgroeimogelijkheden kun je onze recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries aanschieten.

Heb je recent de brief van minister de Jonge ontvangen waarin hij je vraagt een terugkeer naar de zorg te overwegen? En wil je daar over in gesprek? Benut de Baarnse Banenmarkt dan en kom langs bij onze stand.

Mogen Noortje en Jolanda je maandag 25 november ontmoeten? Tot dan!

Baarnsche banenmarkt 2019

Quercus Kerstfair 2019

Op donderdag 19 december van 11.00 - 16.00 uur is de Quercus Kerstfair in Amersfoort. De opbrengsten zijn voor de BELEEF TV voor de bewoners.

Lees meer »

Baarnse Banenmarkt - 25-11-2019

Ben je op zoek naar een baan? Zoek je een leer-werkplek of wil je je orienteren wat de arbeidsmarkt je allemaal biedt? Kom dan langs en praat met verschillende werkgevers uit de regio. Zo kan Lyvore jou alles vertellen over het werken in de ouderenzorg. Maar ook voor leertrajecten, modulair leren of doorgroeimogelijkheden kun je onze recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries aanschieten.

Lees meer »