Lyvore ontvangt studenten MBO Amersfoort

Een bus met 20 tweedejaars MBO-studenten (VIG en MZ) kwam op bezoek bij Lyvore in het kader van de week Zorg en Welzijn. Naast een introductie over Lyvore, stond een kennismaking met zorgtechnologie centraal.

Organisatie van de bus tour is Utrecht Zorg. In totaal reden er vier bussen rond in de regio. Elke bus rijdt bezoekt met een klas studenten drie organisaties in de verschillende branches (VVT, GGZ, VGN). Naast Lyvore, bezoeken de studenten ook Amerpoort en Philedelphia.

Geertje Tuin, Zorgmanager Lyvore, en Jolanda de Vries, HR adviseur, ontvingen de studenten met een introductie over Lyvore en een gepassioneerd verhaal over de toekomst van de ouderenzorg. Aansluitend volgden een presentatie van zorgrobots die Lyvore gebruikt en gaat gebruiken voor haar cliënten en een demonstratie van de crdl. De crdl is een interactief zorginstrument dat aanraking tussen mensen vertaalt in geluid. De studenten konden de crdl zelf uitproberen.

Jolanda de Vries, HR adviseur Lyvore: “Binnen Lyvore hechten we veel belang aan het continu innoveren en doen we veel pilots met technologische ontwikkelingen in de zorg, zoals Zora of de crdl. We geloven dat deze technologische ontwikkelingen noodzakelijk zijn in de toekomst.”

Wil je als student in de zorg je kennis en kunde in de praktijk brengen? Kom dan in de zomervakantie bij ons werken of solliciteer naar een functie van flexwerker buiten de zomerperiode. Wie bieden studenten een (vakantie-)baan die er toe doet, in een omgeving waarin je je handen flink uit de mouwen moet steken, maar ook wordt gelachen.“

Meer weten? Jolanda de Vries (06 – 232 46 391) of Noortje Linden (06 – 120 25 237), afdeling HR advies.

Delen