Lyvore Werkgever van de Maand

Elke maand zet UtrechtZorg een regionale werkgever in het zonnetje. Deze maand: Lyvore!

Lyvore levert zorg van waarde

Hoe gaat het met u? Die vraag stellen we dagelijks aan onze cliënten. Iedere dag opnieuw dragen we bij aan de waarde van het leven, voor álle mensen voor wie we zorgen. Werk je bij Lyvore, dan ben je betrokken bij dat leven. Bij de mooie kanten, maar ook bij het verdriet. Je kijkt, je luistert, je stelt vragen. Je zorgt, je ondersteunt, je werkt aan herstel. Altijd met een helder doel voor ogen.

Lyvore in een notendop

Lyvore is gespecialiseerd in ouderenzorg, in de breedste zin van het woord. We geven mensen zorg aan huis, maar bieden ouderen ook diverse woonvormen aan. Innovatie is een van onze sleutelwoorden. Wij denken dat de zorg beter kan.

De cliënten van Lyvore ontvangen zorg, behandeling en ondersteuning vanuit vier disciplines: Zorg aan huis, Wonen met zorg, Geriatrische Revalidatie en de Ontmoetingscentra. Je vindt ons in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Driebergen, Lage Vuursche, Soest en Soesterberg. Met ruim 1.300 medewerkers zijn wij de grootste werkgever in Soest en de hulp van 900 vrijwilligers is voor ons en onze cliënten/bewoners onmisbaar. Inmiddels weten ook heel veel zij-instromers en stagiaires ons te vinden.

Lyvore vindt het belangrijk dat ouderen zo lang mogelijk zelf de regie over hun leven blijven voeren. De cliënt en de familie en/of vrienden vormen samen met de zorgprofessional de driehoek waar het allemaal om draait. Dat vind je terug in onze werkwijze.

Bij Lyvore draait het om ‘ zorg van waarde’. Wat is ‘zorg van waarde’? We vragen het aan Bart, Zhao, Deborah, José, Sandra, Bianca en Alied wat het voor hen betekent. Bekijk de video!

Jouw werk doet ertoe

Cliënten ontmoeten Lyvore wanneer ze voor moeilijke  keuzes staan. Grote beslissingen, vaak op moeilijke momenten in het leven. Werk je voor Lyvore, dan maak je deel uit van die belangrijke momenten. Lyvore luistert goed naar de zorgvraag en komt met oplossingen. Respect voor persoonlijke wensen staat voorop. Jouw werk doet ertoe. Samen met je collega's lever je een bijdrage aan een waardevol leven voor talloze ouderen.

Jezelf blijven ontwikkelen

Als zorgprofessional ben je nooit uitgeleerd. Naast de verplichte trainingen en cursussen biedt Lyvore verschillende andere doorgroeimogelijkheden. Wij bieden de mogelijkheden en jij bent verantwoordelijk deze kansen te zien en vervolgens te benutten.

Werken bij Lyvore, iets voor jou?

Delen