Studenten ontvangen Bewijs van Deelname

Dinsdag 11 februari jl. hebben de eerste studenten van ons modulair opleidingstraject hun Bewijs van Deelname in ontvangst mogen nemen. Alle acht medewerkers van Lyvore hebben gedurende 15 weken een traject gevolgd waarin zij zowel in praktijk als in theorie persoonsgerichte zorg aan ouderen leren verlenen.

Modulair leren is mogelijk gemaakt door de extra gelden die aan de ouderenzorg zijn toegekend. Hierdoor kunnen studenten boven formatie worden ingezet waardoor tijd en ruimte ontstaat hen het vak van zorgprofessional te leren. Het MBO Amersfoort en docent Marieke Morrison hebben de studenten vijf intensieve maar interessante lesdagen geboden. Deze module (individuele zorg verlenen 1 op niveau 2) is voor alle studenten de opstap naar de vervolgopleiding Verzorgende IG/MZ.

De studenten hebben een totaal andere achtergrond dan de zorg: van het restaureren van schilderijen tot schoonheidsspecialiste. Van eigenaar van een winkel met brocante tot administratief medewerker. Maar allen hebben een passie voor de zorg en specifiek voor de ouderenzorg.

Wij feliciteren Mirjam, Diana, Wessel, Charissa, Sacha, Corine, Yvonne en Lindsey met het behalen van hun felbegeerde Bewijs van Deelname en wensen hen veel plezier in de vervolgopleiding.

 

De vlag mag uit!

Delen