Revalidatie bij GRMN

Na een opname in het ziekenhuis is het niet altijd mogelijk om meteen weer naar huis te gaan. Herstellen kan hard werken zijn en bij Lyvore helpen wij u daar graag bij. Het Geriatrisch Revalidatiecentrum Midden Nederland (GRMN) biedt gespecialiseerde revalidatie en ondersteuning voor ouderen. Onze medewerkers zijn deskundig en ervaren. Door u te behandelen en begeleiden, helpen ze u om uw beperkingen te overwinnen of er in ieder geval zo goed mogelijk mee om te gaan in uw thuissituatie.

Wanneer kunt u een beroep doen op GRMN?

Om uiteindelijk thuis weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven, krijgt u hulp van verschillende behandelaren.

U komt in aanmerking voor geriatrische revalidatie indien:

  • er sprake is van een tijdelijk verslechterde conditie na een ziekenhuisopname,
  • uw doel terugkeer naar huis is,
  • en u begeleiding nodig heeft van verschillende behandelaren om uw doel, terugkeer naar huis, te bereiken.

In de eerste week van uw verblijf bij GRMN, stellen we meteen vast wat uw streefdatum is om weer naar huis terug te keren. Samen met uw naasten werken we naar die datum toe.

Revalideert u bij GRMN, dan verblijft u eerst enkele weken op één van onze locaties. Zo nodig volgt daarna nog revalidatie vanuit huis (ambulante revalidatie). 

Lyvore biedt revalidatie op drie GRMN-locaties in de provincie Utrecht:

  • Birkhoven Park in Amersfoort,
  • De Biltse Hof in Bilthoven,
  • Daelhoven in Soest.

Naast revalidatie, biedt GRMN ook een plek als u de indicatie eerstelijns verblijf, hoog complex (ELV hoog complex) heeft. Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan contact op met het GRMN-opnamebureau.