Uw aanmelding

De medewerkers van het opnamebureau van het Geriatrisch Revalidatiecentrum Midden Nederland (GRMN-opnamebureau) vormen de verbindende schakel tussen ziekenhuis en het revalidatieteam. Zij zorgen ervoor dat uw overgang van ziekenhuis naar revalidatie zo soepel mogelijk verloopt.

Hoort u in het ziekenhuis dat u nog moet revalideren, dan kunt u zelf aangeven dat u dit graag wilt doen op één van de revalidatielocaties van GRMN. Het ziekenhuis neemt dan contact op met het GRMN-opnamebureau.

Heeft u en/of uw naaste er behoefte aan om van tevoren kennis te maken met GRMN, dan bent u natuurlijk van harte welkom. U kunt een afspraak maken via het GRMN-opnamebureau.

GRMN biedt, naast algemene geriatrische revalidatiezorg, ook gespecialiseerde geriatrische revalidatie, zoals bijvoobeeeld revalidatie na een beroerte of revalidatie bij oncologie (kanker). Is dat voor u relevant, dan adviseren wij u om voor uw revalidatie te kiezen voor een gespecialiseerde locatie.

Aanmelding via het ziekenhuis

Nadat het ziekenhuis u heeft aangemeld bij het GRMN-opnamebureau, beoordeelt één van onze artsen uw aanvraag. Als die beoordeling positief is én er is een revalidatieplaats beschikbaar, dan laat het GRMN-opnamebureau dat weten aan het ziekenhuis. We spreken dan meteen af op welke datum en welk tijdstip uw revalidatie bij GRMN start.