Vanaf donderdag 19 maart zijn in Nederland alle verpleeghuizen gesloten voor bezoek. Sinds zondag 15 maart jl. geldt dit ook voor de locaties van De Bilthuysen. Dat betekent dat u niet op bezoek kunt komen bij uw familielid. Het is dus ook niet meer mogelijk om met uw familielid te gaan wandelen.

Er worden alternatieven bekeken om er voor te zorgen dat bewoners wel naar buiten kunnen. Sommige locaties hebben binnentuinen, bij andere locaties gaan we dat anders oplossen. Bewoners die zelfstandig naar buiten kunnen mogen dit blijven doen.

Wij realiseren ons dat deze maatregelen ontzettend vervelend zijn en dat u daardoor uw familielid langere tijd moet missen en andersom. Maar de ontwikkelingen in ons land en wereldwijd met betrekking tot het coronavirus, dwingen ons tot deze maatregelen. De bewoners van onze locaties behoren tot de hoogste risicogroep. We doen er alles aan het risico op besmetting zo klein te mogelijk houden en vragen uw begrip voor de genomen maatregelen. Uiteraard zullen wij, zodra het kan, deze maatregel opheffen.