Diensten

Lyvore biedt op diverse woonlocaties verschillende aanvullende diensten aan. Dit zijn diensten die niet uit de Wet langdurige zorg (Wlz) betaald worden, maar voor uw eigen rekening zijn. Het betreft diensten die zowel vanuit onze eigen organisatie worden aangeboden, of diensten van aanbieders en leveranciers die hierin met ons samenwerken.

Voor onze diensten werken wij samen met professionele, gekwalificeerde samenwerkingspartners, die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en voldoen aan hun fiscale verplichtingen. Het is een vrijblijvende service en zeker geen verplichting.

Aanvraag diensten

Als u gebruikt wenst te maken van één van onze diensten, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met een medewerker van Cliëntadvies. Onze cliëntadviseur kan u desgewenst adviseren en eventueel voor u bemiddelen bij de aanvraag. Indien u dat wenst, geeft zij uw gegevens aan de betreffende samenwerkingspartner door, die vervolgens geheel vrijblijvend contact met u opneemt  voor het maken van een afspraak of het geven van nadere informatie. Verdere vervolgafspraken worden in principe zonder tussenkomst van Lyvore gemaakt. De verantwoordelijkheid bij het inschakelen van deze aanbieders ligt bij u als cliënt.

Het aanbod van beschikbare diensten verschilt per locatie. Wilt u meer informatie over de aanvullende diensten? Dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van de receptie voor informatie of een afspraak.

Kapsalon

Op Molenschot, Santvoorde en Puntenburg kunt u tegen een redelijk tarief gebruik maken van de kapsalon. Onze kapsters zijn ervaren en gediplomeerde vakmensen. U kunt zich in de kapsalon laten verwennen met knippen en wassen, kleurbehandelingen en het inzetten van permanent. De medewerkers van de receptie kunnen u informeren over openingstijden en tarieven. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de kapsters, zij zijn zelfstandigen en niet in dienst van Lyvore.

Schoonheidsspecialiste

Wilt u zich eens lekker laten verwennen door de schoonheidsspecialiste? Een uitgebreide gezichtsbehandeling of een massage? Het kan bij Lyvore, u bent van harte welkom bij één van onze schoonheidsspecialistes. U kunt eenvoudig een afspraak maken via, indien aanwezig, onze collega’s bij de receptie. Als er op uw locatie geen receptie is, kan een medewerker van de zorg u informeren of verder helpen. Zij helpen u graag.

Manicure

Tijdens een Beautybehandeling worden uw nagels netjes geknipt, mooi in vorm gevijld en als u dat wenst uiteraard tot slot gelakt. Om eerst helemaal te kunnen ontspannen, begint deze behandeling met een heerlijke handmassage. De medewerkers van de zorg of, indien aanwezig, de receptie kunnen u informeren over mogelijkheden en tarieven.

Pedicure

De pedicure verenigt het nuttige met het aangename. U kunt een afspraak maken voor het laten verwijderen van eelt en likdoorns, het knippen en frezen van nagels en het oplossen van nagelproblemen. De pedicure neemt voetklachten zoveel mogelijk weg en geeft eveneens medisch advies. Als extra verwennerij is na afloop van de behandeling een voetmassage mogelijk. De medewerkers van de zorg of, indien aanwezig, de receptie kunnen u informeren over mogelijkheden en tarieven.

Opticien

Bij de opticien kunt u terecht voor eventuele reparaties aan uw bril of bijvoorbeeld een oogmeting. De opticien kan op afroep bij u langskomen. Op de locaties Molenschot en Santvoorde houdt de opticien regelmatig een inloopspreekuur. Wanneer dit is wordt ruim van te voren door een poster in de hal van beide locaties bekend gemaakt. Meer informatie over de opticien vindt u op https://www.stofferoptiek.nl

Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen opticien blijven bezoeken.

 Tandarts

Een tandarts kan zorgen voor een halfjaarlijkse controle en is op afspraak aanwezig. Het kan voorkomen dat een behandeling noodzakelijk is. In dat geval bezoekt u een tandartspraktijk, waar meer apparatuur voorhanden is. Het is belangrijk dat u samen met familie of vrienden iemand vraagt u te begeleiden. De kosten voor meer specialistische behandeling, bijvoorbeeld behandeling door een kaakchirurg, worden vergoed door uw eigen ziektekostenverzekering. De kosten van de tandarts worden vergoed door de Wet langdurige zorg (Wlz).